Populært akkurat nå

Mens stiler er tidløse, er trender hotte

Finn ut hva som er trendy innen innendørs og utendørs design. Fasjonable møbler, farger, former og mer.

Hvitt og lyst

Hvite og lyse møbler, dekorasjonsideer og fantastiske tips for å integrere denne trenden i innredningen din.

Oppdag merkeyboard_arrow_right

Handle hvite og lyse produkterkeyboard_arrow_right

Fløyel

Fløyel er stilig, varm og et ekte blikkfang. Oppdag alt om fløyelstrenden og hvordan du bringer den inn i hjemmet ditt.

Oppdag merkeyboard_arrow_right

Handle fløyelsprodukterkeyboard_arrow_right

Gylne aksenter

Lys opp interiøret med noen gylne detaljer. Trenden med gylne aksenter hjelper deg med å skape et trendy og moderne innredning.

Oppdag merkeyboard_arrow_right

Handle produkter med gylne detaljerkeyboard_arrow_right

Også populært

Møt de hotteste interiørtrendene i 2022

Interiørdesigntrender hjelper deg å forstå mer om hjemmeinnredning. En balansert hjemmedesign følger en viss stil. I mellomtiden representerer trender kirsebæret på toppen. Interiørtrender er så allsidige at du bare kan bruke aksentdetaljer for å gjøre dem til dine egne. Oppdag våre tips og triks, interiørideer og mer som matcher interiørtrendene i 2022!

Hent inspirasjon fra de siste interiørtrendene

Hvis du trenger litt veiledning for å pusse opp, ta en titt på de fire store interiørtrendene du ikke bør gå glipp av. Lag en eklektisk stue hvor du føler deg kreativ og inspirert. Fremhev varmen og kosen på soverommet med kurvstrå- og rottingtrenden.

Fine detaljer gjør en forskjell i interiørdesign. Ta en titt på trenden med gylne aksenter, et must i spisestuen. Fløyelstrenden trenger ingen introduksjon. Interiørtrendene i 2022 venter på å inspirere deg enda mer innen hjemmeinnredning.

Du kan også bruke de nyeste designtrendene til å pusse opp hagen, terrassen eller balkongen. Vi diskuterer de nyeste materialene, møbeldesignene og dekorasjonene som utgjør en forskjell i utendørsinnredningen. Vil du sette opp en hagebar, men er ikke sikker på hva som er populært akkurat nå? Her finner du de beste utemøbeldesignene og stylingtipsene. Rotting er virkelig moteriktig, men hva er de beste ideene til å dekorere med rotting? La oss inspirere deg til å designe et vakkert uterom.

Inspirasjon til å skape ditt drømmehjem

Vårt inspirasjonshjørne gir deg de perfekte retningslinjene for din hjemme-makeover. Oppdag de mest populære interiørstilene og hvordan du kan gjøre dem om til trendy interiørideer. Vi fokuserer på interiørstiler og -trender, møbler for ethvert rom, interiørmaterialer og interiørfargetrender. Dykk rett inn og stol på vidaXLs inspirasjonshjørne for å hjelpe deg med hjemmeinnredning!