Populært akkurat nå

Mens stiler er tidløse, er trender hotte

Finn ut hva som er trendy innen innendørs og utendørs design. Fasjonable møbler, farger, former og mer.

Klassisk luksustrend

Gi hjemmeinnredningen din et klassisk og tidløst preg og utseende med den klassiske luksustrenden. Oppdag denne vakre trenden og finn de perfekte møblene og aksentene for å gjenskape den hjemme!

Kjøp klassiske luksusmøblerkeyboard_arrow_right

Kysthjem-trend

Design et vakkert og avslappende rom med kysthjem-trenden! Lær alt du trenger å vite om den og finn de riktige innredningsløsningene for ditt kysthjem!  

Oppdag merkeyboard_arrow_right

kjøp kystmøbler keyboard_arrow_right

Liten urban balkongtrend

Liten balkong, stort stilistisk potensial! Utforsk utrolige ideer og møbleringsløsninger for å dekorere en funksjonell urban drømmebalkong.

Oppdag merkeyboard_arrow_right

Kjøp balkongmøblerkeyboard_arrow_right

Komfortable hagemøbler i rotting

Hagen din kan være et feriested hele året! Bli inspirert med våre hagemøbler og tilbehør i rotting og dekorer ditt drømmeparadis!  

Oppdag merkeyboard_arrow_right

Handle hagemøbler i rotting keyboard_arrow_right

Også populært

   

Møt de hotteste interiørtrendene i 2022

Interiørdesigntrender hjelper deg å forstå mer om hjemmeinnredning. En balansert hjemmedesign følger en viss stil. I mellomtiden representerer trender kirsebæret på toppen. Interiørtrender er så allsidige at du bare kan bruke aksentdetaljer for å gjøre dem til dine egne. Oppdag våre tips og triks, interiørideer og mer som matcher interiørtrendene i 2022!

Hent inspirasjon fra de siste interiørtrendene

Hvis du trenger litt veiledning for å pusse opp, ta en titt på de fire store interiørtrendene du ikke bør gå glipp av. Lag en eklektisk stue hvor du føler deg kreativ og inspirert. Fremhev varmen og kosen på soverommet med kurvstrå- og rottingtrenden.

Fine detaljer gjør en forskjell i interiørdesign. Ta en titt på trenden med gylne aksenter, et must i spisestuen. Fløyelstrenden trenger ingen introduksjon. Interiørtrendene i 2022 venter på å inspirere deg enda mer innen hjemmeinnredning.

Du kan også bruke de nyeste designtrendene til å pusse opp hagen, terrassen eller balkongen. Vi diskuterer de nyeste materialene, møbeldesignene og dekorasjonene som utgjør en forskjell i utendørsinnredningen. Vil du sette opp en hagebar, men er ikke sikker på hva som er populært akkurat nå? Her finner du de beste utemøbeldesignene og stylingtipsene. Rotting er virkelig moteriktig, men hva er de beste ideene til å dekorere med rotting? La oss inspirere deg til å designe et vakkert uterom.

Inspirasjon til å skape ditt drømmehjem

Vårt inspirasjonshjørne gir deg de perfekte retningslinjene for din hjemme-makeover. Oppdag de mest populære interiørstilene og hvordan du kan gjøre dem om til trendy interiørideer. Vi fokuserer på interiørstiler og -trender, møbler for ethvert rom, interiørmaterialer og interiørfargetrender. Dykk rett inn og stol på vidaXLs inspirasjonshjørne for å hjelpe deg med hjemmeinnredning!