Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Kjøretøy og deler

Bildeler på vidaXL

En av vidaXLs styrker er vårt store utvalg. I tillegg til fine møbler, finner du også jernvare og diverse bildeler. Disse delene spenner fra elektronikk til motorkjøretøy til de mest varierte håndverktøyene. Våre røde esker inneholder alle verktøyene du trenger når du jobber med bilen din. Du kan enkelt transportere og lagre dem når du er ferdig med å jobbe. Kjøp kjøretøydeler online hos vidaXL!

Ta en titt på alle våre bildeler

Så hva kan du finne i butikken vår? Ikke bare verktøy, men også komplette bildeler! Tenk på styring pumper, skjermer og hjulnaver for eksempel. For å finne den riktige delen til bilen din, kan du gjøre bruk av våre filtre til venstre. Vær oppmerksom på at en håndbok ikke vil bli inkludert i leveransen. Pass på at det er en mekaniker rundt eller noen andre som kan hjelpe deg med å plassere delen hvis du ikke kan gjøre det selv. Vi anbefaler også å være oppmerksom på den nåværende delen som er i kjøretøyet ditt, slik at du alltid bestiller den riktige delen. Sjekk ut vår nettbutikk for å se alle våre biltilbehør.

Bestil bildeler på nettet enkelt

For spesialiserte kjøretøydeler trenger du ikke å stoppe ved en garasje. Når du selv er en håndverker eller hvis du kjenner en mekaniker, er det lettere å bestille deler på nettet og få dem plassert. Dette sparer tid, men definitivt også penger. Pass på at du undersøker på forhånd, for å unngå skuffelse!

Se mer