24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Vindusutstyr

Viser: 1-48 av 1026
  • ...

Ulike rullegardiner

Hvis du ønsker å skape litt mer privatliv i hjemmet ditt, men foretrekker å ikke legge på gardiner, er rullegardiner en utmerket løsning. En stor fordel med rullegardiner er at de lett kan rulles opp i løpet av dagen. Med denne vindusløsningen kan du selv bestemme hvor mye av omverdenen du kan se, samtidig som du holder solen ute. Du finner et fantastisk utvalg av rullegardiner og løsninger, i en rekke flotte farger og design på vidaXL.

Normale og blackout rullegardiner

Hvis du vil ha persienner på soverommet ditt, er blackout persienner et fantastisk alternativ å vurdere! Disse fantastiske persienner har et lag med belegg som hindrer lys å trenge igjennom. Dette holder soverommet rent og mørkt. Blackout persienner er også svært egnet for din stue. Når solen skinner, kan du velge å holde lyset ute og dermed holde huset pent og kjølig.

Persienner med og uten mønster

Hos vidaXL tilbyr vi et ypperlig utvalg av persienner og rullegardiner, tilgjengelig i en rekke vakre mønstre og farger. Veldig populært i disse dager er duogardin. Disse rullegardinene består av vekslende mørke og gjennomsiktige striper. Når du ruller ned persiennene dine, kan du justere stripene, som lar deg styre mengden lys som kommer inn i rommet. En solid rullegardin skaper en rolig atmosfære for et travelt interiør, og en fargerik overflate på veggen kan virkelig lyse opp i rommet.

Se mer