vidaXL har over 10 års erfaring med grenseoverskridende e-handel og tilbyr muligheten til å øke salget vårt raskt og uanstrengt. Registrer deg i dag til vårt Affiliateprogram og fordelene som kommer med våre avtaler!

Vi vil hjelpe deg med å vokse og tiltrekke deg nye kunder med våre beste tilbud. Du vil ha tilgang til vårt produktmateriell, kuponger og andre markedsmaterialer. Kontoadministratoren din vil ta kontakt med deg og sammen skaper dere unike avtaler tilpasset ditt behov.

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Vi har jobbet sammen med vidaXL som en tilknyttet partner i nesten 3 år nå og de har alltid vært en av våre beste partnere. vidaXL er alltid åpne for å prøve nye idéer slik at vi fortsette å få det meste ut av samarbeidet vårt"

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Registrer Deg:

Registrer deg på Affiliateprogrammet vårt og så vil vidaXL se gjennom søknaden din i løpet av de kommende virkedagene.

 

2. Bli med i landsprogrammer:

Velg programmer for land du vil selge i.

 

3. Velg ut avtalene dine: 

Velg ut avtalene dine og bruk markedsmateriellet vårt på nettsiden din.

 

4. Generer konversjoner: 

Om et klikk fra nettsiden din leder til et salg i nettbutikken vår, vil du få kommisjon. Vi bruker siste klikk-attribusjon.

 

5. Gå opp i nivå!

Jo mer konversjoner du genererer, dess høyere vil kommisjonsnivåene dine bli! Vi tilbyr 3 ulike nivåer: Bronse, sølv og gull.

 

6. Tjen penger:

Kommisjonen din vil bli utbetalt 1 gang per måned, så fort du har tjent 25€.

 

Restriksjoner:

Vennligst vær oppmerksom på at vi sjekker om nettsiden din passer våre kriterier, siden vi har noen restriksjoner i vidaXL affiliateprogrammet. For eksempel så forbyr vi klikk-simulerings programvare. I tillegg er heller ikke rasistisk, pornografisk, voldelig, hatsk eller kriminelt innhold tillat i Affiliateprogrammet vårt. Vennligst besøk Restriksjoner for en fullstendig liste for å forsikre at nettsiden din overholder vår standard.

 
 

Dra fordel av våre tilbud og tiltrekk nye kunder eller lag dine egne avtaler med Kontoadministratoren din. Få fortjeneste på dynamiske kommisjonsmodeller og tjen lette penger! Skill deg ut med vidaXL Affiliateprogrammet!