Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Møbler  (56)
Sofaer  (56)

Sofaer

Komfortable sofaer hos vidaXL

En stue uten en sofa er som en cheeseburger uten ost … helt uakseptabelt! Sofaen er midtpunktet i rommet og binder alle andre møbler sammen. Legg til noen flotte nye stoler og et vakkert teppe. Før du vet ordet av det, er rommet komplett! Hvis du er på utkikk etter en komfortabel sofa, er dette den riktige plassen for deg. Her på vidaXL vil du finne flere høykvalitets hjørnesofaer, fantastiske sovesofaer og utrolige to- eller treseters sofaer.

Velge den riktige sofaen

Å velge den nye sofaen kan ofte være en utfordring. Det er et hav av muligheter å velge fra. Det første du må tenke på er formen på sofaen. Skal det være en to- eller treseters sofa, eller ønsker du å velge en av de populære hjørnesofaene? Med sistnevnte behøver du nødvendigvis ikke å velge en stol i tillegg, da sofaen allerede har mange sitteplasser. I tillegg er sofaene laget av en rekke forskjellige materialer. Hva du velger er helt og holdent opp til din egen smak. En skinnsofa kan se veldig luksuriøs ut, men for noen kan den virke veldig kald. Sist, men ikke minst, er det viktig å tenke på målene på sofaen. Finn stedet du ønsker å sette det nye møbelet og vær nøye med å måle hvor mye plass det er. Vi ønsker deg all lykke, og vi er veldig sikre på at du tar det riktige valget!

Velge den riktige dekorasjonen

Når du endelig har valgt den riktige sofaen, er det på tide å tenke på dekorasjoner. Dette kan høres litt rart ut, men noen pynteputer og et dekorativt pledd kan få sofaen din til å se enda mer slående ut. En sofa i nøytrale farger kan friskes opp med noen vakre, fargerike pynteputer med eller uten mønster. Et varmt pledd over armlenet ser ikke bare bra ut, men kan også være beleilig en kald kveld. Og alt det vakre tilbehøret finner du nettopp her hos vidaXL.

Se mer