24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (283)
Hagemøbler  (283)
Hagebord  (283)

Hagebord

Viser: 1-48 av 283

Høykvalitets hagebord til lave priser

Et hagebord av god kvalitet er et must for enhver hage. Spesielt når sommeren kommer, og du ønsker å tilbringe mer tid ute. Og det er akkurat hvor vår komfortable utemøbler kommer inn, inkludert vårt utvalg av billige hagebord. Det er det perfekte stedet for et deilig måltid, eller bare for å nyte solskinnet. Det er også veldig praktisk for en hagefest! På vidaXL finner du et fantastisk utvalg av hagebord. Det er ikke bare for folk med god plass i den romslige hagen deres, for vi har det perfekte utebordet til en liten byhage eller balkong også. Alle utemøblene våre kommer i forskjellige stiler, slik at du også kan sette et personlig preg på uteområdet.

Separate hagebord og stoler

Hvis du ikke er ute etter et komplett utemøbelsett, er vidaXL det rette stedet for å finne et enkelt hagebord eller separate hagestoler. Du er fri til å mikse og matche, og lage ditt eget unike sett. vidaXL-bord kommer i forskjellige materialer og stiler. Et betongbord vil for eksempel se bra ut i en moderne, geometrisk hage. Et rundt mosaikkbord, enten med eller uten matchende stoler, vil gi et romantisk preg i hagen. Med andre ord, hagemøblene du velger, påvirker atmosfæren i hagen din. Andre populære materialer for hagebord er rotting og tre.

Hagebord i forskjellige former

Enten du leter etter et rektangulært, firkantet eller rundt hagebord, har vidaXL akkurat det du leter etter. Et rundt utebord er ideelt for når du vil sosialisere seg med alle sammen ved bordet. Kombiner bord av enhver form med hagestoler i en tilsvarende - eller kontrasterende! - stil. Alle vidaXL-bord kommer med lave priser. Og for å toppe det hele, er fraktet gratis, uansett størrelse på kjøpet.

Bord til enhver anledning

Hagebord er nyttige i alle slags situasjoner. Du kan for eksempel ikke dra på en campingtur uten et bord. Derfor tilbyr vidaXL spesielle utebord som er perfekte for ekte friluftsmenn (og kvinner!). Bordene er lette, sammenleggbare, og høyden er justerbar, noe som betyr at de er veldig enkle å pakke. Vi har også hagebord for folk med litt mindre plass. Balkongbordene våre kan festes til balkongens rekkverk, og kan brettes bord når de ikke er i bruk.

Se mer