Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Benker

Hyggelige oppbevaringsbenker og benker hos vidaXL

En nydelig benk til gangen eller stuen er ikke bare estetisk tiltalende, det kan også skape ekstra lagringplass når du har selskap. vidaXL tilbyr et bredt utvalg av benker å velge mellom. Fra små og av tre til fargerikt dekorerte, fra vanlige benker til benker med oppbevaringsplass: vidaXL har det rette produktet for alle!

Praktiske benker for ditt interiør

Benker er ideelle når du raskt vil opprette ekstra sitteplasser. Plasser dem på kjøkkenet, stuen, soverommet eller til og med i gangen. Med noen søte puter kan du gi hele rommet en annen stemning. De kan enkelt legges til i stuen din og er flott for når du har ekstra gjester. Oppbevaringbenkene tilbyr også gode lagringsløsninger å kunne dra nytte av. Bare åpne lokket eller søte skuffer, og oppbevar leker, ekstra puter eller sengetøy der.

Velge riktig oppbevarings-/benk

Når du leter etter en benk, vil vi gjerne gi deg nyttige tips å tenke på. Først av alt, hva skal den brukes til? Ønsker du ekstra sitteplasser, mer lagringsplass eller begge deler? Etter dette, hvilken farge eller stil vil passe med ditt interiør? For eksempel vil en stoffbetrukket benk se bra ut i en rolig interiør. Når du allerede har fargerike møbler, kan det være bedre å velge en hvit benk eller trebenk. Et siste råd er å vurdere målingene og å bestemme på forhånd hvor den skal ligge.

Massevis av valg på vidaXL

Det spiller ingen rolle om du bare leter etter en fin benk eller for å fullføre stuen din, vidaXL har alt. Dessuten har alle våre produkter konkurransedyktige priser, slik at du kan gi interiøret et komplett make-over uten å bruke for mye!

Se mer