Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Bokhyller & oppbevaringshyller

Viser: 1-48 av 414

En bokhylle for hver bokorm

Hver ivrig leser vil sette en fin bokhylle øverst på sin ønskeliste. Bokhyller er tilgjengelige i alle former og størrelser. Skikkelige bokormer drømmer om vegg-til-vegg-bokhylle, men mindre bokhyller for bare dine beste utgaver er også tilgjengelige. På vidaXL finner du en rekke bokhyller som er praktiske og dekorative. Tenk på en gjenvunnet trebokhylle. Forvitret utseende, variasjoner i trekornet og unike farger, gir hvert møbel sin egen identitet.

Kjøp en unik bokhylle

Hva er du ute etter i en bokhylle? En ting å vurdere er hvor stor og solid du trenger en bokhylle å være for å kunne lagre alle bøkene dine. vidaXL har en rekke fabelaktige bokhyllealternativer, med nok plass til å lagre alle favorittbøkene dine. Fra stående bokhyller til bokhyller med åpne seksjoner, er vi sikre på at vi har en bokhylle for deg. Hvis du leter etter noe litt utenom det vanlige, har vidaXL også kommet opp med noen unike bokhylledesign som garantert vil bli ekte blikkfang i et hvilket som helst rom i ditt hjem. Ta en titt på våre unike bokhyller i form av for eksempel et nesehorn eller en hjort. Disse fantastiske designene er også veldig praktiske og kan brukes som salong- eller et sidebord, noe som er flott hvis du ønsker å spare litt plass.  

Organiserer bøkene dine

Når du har funnet din ideelle bokhylle, er det neste logiske steget å fylle ditt nye møbel med alle dine fantastiske bøker. Dette kan være en lidelse, men det kan tilnærmes på en organisert måte. Når du legger bøkene tilfeldig, kan dette se kaotisk ut, spesielt når du har en åpen bokhylle. Sorter bøker dine etter størrelse, alfabetisk, etter sjanger eller kanskje til og med etter farge. Sortering av bøker etter farge vil gi bokhylle et spesielt pent, ryddig og organisert utseende.

Størrelse er viktig

Hvis du har en fabelaktig stor og romslig stue, ikke vær redd for å gå for en stor bokhylle for å komplimentere størrelsen på rommet. For de av oss som er heldige nok til å ha en fantastisk stor og omfattende boksamling, kan du vurdere å plassere to bokhyller side ved side for å skape den virkelige bibliotekseffekten. I mindre rom vil du kanskje ikke være så ekstravagant. Vi har også en rekke mindre bokhylleenheter som passer dine behov. Multifunksjonelle skap er ideelle for det, da de tillater deg å ikke bare lagre bøker, men også gi deg et sted å sette din kopp kaffe og vise dine skatter.

Se mer