Industriell interiørstil

En interiørdesignstil som er litt røff i kantene

 

Den industrielle stilen har fått sitt navn fra fabrikker og andre industribygninger som er gjort om til boarealer med stor takhøyde, store vinduer og betong- eller tregulv. Kjennetegn på denne interiørdesignstilen er røffe, ubehandlede materialer, som lær, tre og metall, samt nøytrale, men livlige farger.

 

Se alle industrielle elementer

 

Det handler om materialene

Materialer er et av hovedaspektene i den industrielle interiørdesignstilen. Velg materialer som skaper den rette atmosfæren som lær, betong, (mørkt) ubehandlet tre, metall og røffe stoffer. Denne kombinasjonen av materialer får rommet til å se varmt og innbydende ut.

 

 

 

 

Noe gammelt, noe nytt

Legg til et personlig preg ved å kombinere de nye industrimøblene dine med noen bruktbutikkperler, som gamle lamper eller et skap som du kan polere opp. Kombinasjonen av det gamle og det nye tar det industrielle interiøret til neste nivå og får det til å føles mer personlig og koselig. Tips: velg en gjenstand - enten møbler, basemateriale eller tilbehør - som hoveddeler og bygg interiøret rundt disse for å få et sammenhengende og balansert utseende.

 

Se alle industrielle elementer

 

Se alle stiler for 2022