@happy_wife.happy_home

Industrielt interiørdesign


Omfavn den rå elegansen til industriell design


@hausofteasdale

Den industrielle stilen er en designtype inspirert av fabrikker og varehus. Det er påvirket av dristige industrielle rom og forvandler dem til et hjem. Du finner synlige murvegger, metallrør og rustikke tremøbler. Fargene er diskrete og gir en dristig stemning. Det er den perfekte måten å bringe den urbane atmosfæren inn i hjemmet ditt, enten du bor på et loft eller bare ønsker å legge til et industrielt preg. La oss se nærmere på det industrielle interiørdesignet, slik at du kan gjøre hjemmet ditt til en ekte trendsetter!

 

Hvilke elementer er det i den industrielle stilen?

Hvis du vil ha et dristig og urban utseende i hjemmet ditt, velg den industrielle innredningsstilen! Stilen handler om å bruke farger som grå, brun og svart. Når det gjelder materialer, bør du velge metall, betong og gjenvunnet tre. Funksjonelle møbler laget av stål, synlige murvegger og lavthengende taklamper gir rommet en autentisk atmosfære. Husk også å legge til industrielt tilbehør som speil med metallrammer for å fullføre utseendet!


Slik bruker du fargepaletten i den industrielle stilen

1 / 3

Fargepaletten i den industrielle stilen defineres av dempede nyanser og rå finisher. Grå, svarte og brune nyanser sammen med metalliske toner skaper en rå og moderne stemning.

Industrielle materialer du trenger

2 / 3

Materialer for den industrielle stilen er rå, robuste og har mye karakter. For å få de riktige designelementene til et industrielt interiør skal du ta et nærmere titt på:

 • Gjenvunnet tre
 • metall i en hvilken som helst farge
 • lær
 • murvegger
 • detaljer av beton eller stein

Skap et profesjonelt interiør i industriell stil

3 / 3

Den industrielle innredningsstilen er praktisk og stilig. Tenk deg metalldetaljer, rustikke tremøbler og enkle design. Hvis du vil ha et mer autentisk utseende, legg til vintage tilbehør som bildeler.

Skap en industriell innredningsstil med disse 3 enkle trin

Det er enkelt og morsomt å skape en industriel innredningsstil! Her er tre enkle trinn for å komme i gang:


 • Trinn 1: Omfavn de rå materialene i den industrielle stilen

  For å skape et ekte industrielt utseende, bruk møbler som kombinerer to av de mest populære industrielle materialene, dvs. tre og metall. Se etter elementer som lett kan fange blikket i rommet. Det kan f.eks. være en svart TV-enhet i tre med metallben og åpne hyller.


 • Trinn 2: Sett fokus på funksjonelle møbler

  Den industrielle stilen er praktisk, så velg møbler som er både stilige og nyttige. Velg møbler med stålrammer. Det kan f.eks. være sofaer med rene linjer og minimalistiske detaljer.


 • Trinn 3: Legg til tilbehør til et industrielt interiørdesign

  Små detaljer som speil med metallrammer, lysarmaturer og geometrisk veggkunst kan sette prikken over i-en i en industriell innredning. Eksperimenter med forskjellig industrielt tilbehør for å skape et rom som passer akkurat deg!


Produkter til ditt industrielle interiørdesign

Gjør deg klar til å omfavne det urbane utseendet med disse produktene i industriell stil - kjøp alle favorittene dine nedenfor.


Kjøp produkter keyboard_arrow_right


 

Idéer til industrielt interiørdesign fra våre kunder

Den beste inspirasjonen til den industrielle stilen kommer fra våre #sharemevidaxl kunder; se mer her!


 

Slik dekorerer du rommene i hjemmet ditt i industriel stil

Er du klar for å gi alle rommene i hjemmet ditt et urbant utseende? Da er den industrielle stilen svaret! Finn ut hvordan du kan legge til elementer i et industrielt design til kjøkkenet, stuen og soverommet for å skape et dristig utseende.


@mission_maison

Industrielt kjøkken

Det å designe et kjøkken i industriell stil er som å lage morsomme og spennende retter! Gjør deg klar til å kombinere råvarer som metall og tre med praktiske funksjoner som hvitevarer i rustfritt stål eller åpne hyller. Det er populært å legge til anheng med metallskjermer eller nettingbur.

@raumhoch2

Industriell stue

Start med en nøytral fargepalett og legg til råvarer som metall, betong og tre. Store lærmøbler, som sofaer passer til det dristige utseendet samtidig som de gir nødvendig komfort. Legg til synlige lyspærer for å fullføre utseendet. Resultatet? En trendy stue i industriell stil som er perfekt for å slappe av eller underholde gjester!

@heartmadebyanja

Industrielt soverom

Drømmer du om et soverom som er alt annet enn kjedelig? Gjør soverommet ditt til et unikt rom med en sengeramme i metall og vintage-inspirerte nattbord. Et klesstativ i metall med elegant design kan være et ekte blikkfang. Finn et stativ med en matt eller rustikk finish og legg til elementer med synlige bolter eller en rørformet struktur. Husk også å legge til tilbehør som en gammel klokke for å skape en gammeldags sjarm.

Oppdag alle interiørstiler


Ikke sikker på hvilken stil som passer deg best?

Se altMer inspirasjon


 

Fra vår butikk til ditt hjem – Bli med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bli inspirert med vidaXL!

Ønsker du å designe drømmehjemmet ditt? I tillegg til et bredt utvalg av produkter å velge mellom, trenger du også litt inspirasjon til hjemmet og hagen. For å veilede deg gjennom øyeblikkets mest kjente interiørstiler og vakre trender, har vi laget denne inspirerende kroken.

Å gjøre huset ditt til et hjem betyr å feire din unike personlighet gjennom hver detalj. Vi inviterer deg til å bli inspirert med oss og utforske den ultimate listen over interiørstiler. La deg forelske deg i den minimalistiske skjønnheten til den skandinaviske og moderne stilen, eller legg til et dristig preg med det industrielle-utseendet. Møt den landlige interiørstilen - den er uforglemmelig takket være sine rustikke aksenter. Hva med de nydelige bohemske og retro stilene? Sjekk dem ut!


#sharemevidaXL: våre produkter, dine design

Vi henter hjemmeinspirasjon fra ekte hjem og menneskene som integrerer våre møbleringsløsninger og stylingtips i deres hjem. Våre kunder er helter som inspirerer oss. Vi setter pris på at de deler hjemmeinnredningen sin med oss. Vi ser det som en stor kilde til hjem og hageinspirasjon.

Som et resultat skapte vi et sted hvor alle stiler og trender for hjemmeinnredning kommer sammen, og hvor våre kunder er i søkelyset. Bli inspirert av kundenes kreasjoner ved å besøke #sharemevidaxl siden vår, fullt dedikert til å feire deg og dine kreative design. Her finner du et stort utvalg av våre produkter, stylet i ekte hjemmeinnredninger. Du vil også kunne se hvordan de kan passe inn i innredningen din og bli inspirert! Ønsker du å bli nevnt? Sjekk vilkårene her!


Registrer deg for de inspirerende nyhetsbrevene

Visste du at den beste interiørinspirasjon starter med en e-post fra tid til annen? Vi introduserer: vårt inspirerende nyhetsbrev! For å komme i gang registrer du deg, så sender vi deg vårt utrolig nyttige nyhetsbrev. Fra hjem og hageinspirasjon samt dekorasjonsideer, til enorme samlinger av kule ting hvert hus trenger, har våre nyhetsbrev alt.

Du vil være den første til å finne ut om nye spennende trender og oppdateringer om populære designstiler. Bruk nyhetsbrevet som en inspirasjonskilde for dine hjemmeprosjekter! Abonner på våre inspirerende nyhetsbrev og bli med i vidaXL-fellesskapet!