Kjøkken-kategorier


Klar til å pusse opp kjøkkenet ditt? Dra nytte av vår inspirasjon for kjøkkenmøbler! Enten du leter etter et komplett kjøkkenmøbelsett eller bare nødvendig kjøkkenutstyr, er det noe for enhver smak. Men hvilke kjøkkenmøbler passer best for deg? Ta en titt på våre ideer for kjøkkenmøbler. Vårt kjøkkenutstyr og pyntegjenstander tar kjøkkenet ditt til neste nivå! La oss lage mat og gjøre drømmekjøkkenet ditt til virkelighet.Kjøkken-samlinger


Klar til å lage et kjøkken som er like stilig som det er funksjonelt? Sjekk ut våre kjøkken-samlinger som du absolutt vil elske! Begynn med et særegent stykke som en kul kjøkkenvask og bygg rundt den med kjøkkenutstyr eller -tilbehør. Hvis du føler deg smart, hvorfor ikke bygge ditt eget kjøkkenbord? Du kan til og med gjenbruke materialer for et miljøvennlig preg. Legg til din personlige stil med morsomme kjøkkenartikler som fargerike kjøkkenhåndklær eller salt- og pepperbøsse.

Skap til kjøkkenvask


Diverse kjøkkenartikler


Bygg ditt eget bord


Gjenvunnede materialer


Tips og ideer for kjøkkeninnredning


Med riktig kjøkkenmøbelinspirasjon kan du skape en fantastisk matopplevelse! Siste nytt: vi har nydelige kjøkkenideer og kule tips. Sjekk ut våre kjøpsguider for kjøkkenmøbler. Du vil lett forstå hvordan du kjøper riktig kjøkkenbord, stoler eller benker. Ta en titt på vårt utvalg av interiørdesignstiler – de vil veilede deg i å dekorere som en proff.

Interiørstiler

Finn din favorittinnredningsstil og finn produkter som passer til hver stil. Gjør huset ditt til et hjem i dag!

Les merkeyboard_arrow_right

Slik velger du et spisebord

Spisebordet ditt er midtpunktet i stuen, og å kjøpe eller erstatte det trenger full oppmerksomhet.

Les merkeyboard_arrow_right

Kjøpeveiledning for spisebenk - tips for å finne den ideelle benken

Ønsker du å lage den perfekte spisestuen for å nyte den med dine nærmeste? Det er ikke en lett jobb å finne den ideelle sitteløsningen.

Les merkeyboard_arrow_right

Guide for kjøp av barkrakker - nyttige tips

De perfekte barstolene må være komfortable, matche din interiørstil og være barnevennlige.

Les merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for å se kundene våre skape vakre rom med produktene våre og dele dem med #sharemevidaXL. Fra imponerende hagedesign til koselig interiør, er kundenes kreativitet virkelig inspirerende. Du kan også bli med i vårt fellesskap og dele dine egne vidaXL-inspirerte design. La oss feire lidenskapen vår for vakre, komfortable oppholdsrom og inspirere hverandre til å skape enda mer fantastiske design!

Oppdag alt