24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Sportsutstyr

Viser: 1-48 av 1103
  • ...

Sportsutstyr på vidaXL

Er du en sportsentusiast eller en skikkelig nybegynner angående sport? På vidaXL ønsker vi å tilby passende produkter for alle, uansett om du allerede har en six-pack, eller hvis du fortsatt jobber med den. Vi er kjent for vårt brede utvalg, også innen ulike sportsgrener. Du kan se i vår kategori med sportsartikler hvordan vi tenker på hver idrettsutøver. Du kan kjøpe hesteseler, dart, treningsmaskiner og våtdrakter i vår nettbutikk. På grunn av våre attraktive priser, vil det ikke skade å prøve noe. Hvis du ikke liker det, kan du gå videre til neste sport uten å bruke mye penger.

Begynn å trene med vårt sportsutstyr

Trening er sunt! Men ikke alltid lett å faktisk gjennomføre. Når du jobber på heltid, blir treningen noen ganger glemt. For de som har mindre ledig tid, har vi også noe praktisk sportsutstyr, for eksempel en mini hjemmetrener. Du kan trene bak skrivebordet ditt på jobben eller hjemme. Når du foretrekker en mer avslappende yogaøkt, hjemme eller i en time, finner du ulike yogamatter på vidaXL. Hold oversikt over resultatene dine med våre kule sportarmbånd og -klokker.

Sportsprodukter og spill

Å trene er ikke bare sunn, men også bra for litt avslapning. Ikke bare har vi treningsmaskiner, du kan også finne ulike morsomme sportsartikler som er mindre utmattende. Kast litt dart eller utfordre venner og familie til et slag biljard eller lufthockey-spill! Ta en titt på vårt komplette utvalg på vidaXL.no.

Se mer