Innendørs rom

Ønsker du å pusse opp noen rom i huset? Du har kommet til det beste stedet for interiørideer hos vidaXL!


Populære innendørsartikler:
Uterom

Uteområder tilbyr en utvidelse av hjemmet ditt som er både praktisk og fint å se på.


Populære utendørsartikler:

+ 6 alternativer
1,439.00 kr

Inkl. MVA

231,8 kr /m²
Nylige inspirerende og informative artikler

Noen ganger må du søke godt for å finne det rette produktet.Mer inspirasjon


 

Fra vår butikk til ditt hjem – Bli med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bli inspirert med vidaXL!

Ønsker du å designe drømmehjemmet ditt? I tillegg til et bredt utvalg av produkter å velge mellom, trenger du også litt hjemmeinspirasjon. For å veilede deg gjennom de mest kjente stilene og vakre trendene i øyeblikket, skapte vi dette utrolig nyttige inspirasjonsområdet. Se på bloggen vår som et eksempel. Hvert blogginnlegg tilbyr verdifull interiørinspirasjon, innredningstips og møbleringsløsninger.

Videre har vi utviklet noen detaljerte kjøpsveiledninger for må-ha-produkter for å hjelpe deg når du tar en kjøpsbeslutning. For mer inspirasjon til hjemmet og hagen og for å gjøre møbleringen enklere for deg, tilbyr vi deg muligheten til å designe hvert rom. Dette vil hjelpe deg med å fokusere bare på å bestemme innredningen og møblene for den spesifikke delen, for et hjem som er helt i tråd med dine behov.


#sharemevidaXL: våre produkter, dine design

Sannheten er at vi henter hjemmeinspirasjon fra virkelige hjem og folkene som integrerer våre møbleringsløsninger og stylingtips i omgivelsene sine. Så våre kunder er de virkelige heltene som inspirerer oss. Vi setter pris på at de deler hjemmeinnredningen sin med oss, og vi ser på det som en god kilde til inspirasjon for hjem og hage.

Som et resultat av dette skapte vi et sted hvor alle innredningsstiler og trender i 2022 kommer sammen, og har våre kunder i søkelyset. Bli inspirert av våre kunders kreasjoner ved å besøke vår #sharemevidaxl-side, som er dedikert til å feire deg og dine kreative design. Her finner du et stort utvalg av våre produkter, stylet i ekte hjemmeinnredninger. Du vil også kunne se hvordan de kan passe inn i innredningen din, noe som vil gi deg en bred forståelse av hvordan du designer ditt ideelle hjem. Ønsker du å bli omtalt? Sjekk vilkårene her!


Meld deg på de inspirerende nyhetsbrevene

Visste du at den beste hjemmeinteriørinspirasjon starter med en e-post fra tid til annen? : Vi presenterer våre inspirerende nyhetsbrev! For å komme i gang er det bare å melde seg på, så sender vi deg våre utrolig nyttige nyhetsbrev. Fra hjemme- og hageinspirasjon til innredningsideer, til enorme samlinger av kule ting ethvert hus bør ha, har nyhetsbrevene våre alt.

Du blir den første til å finne ut om nye blogginnlegg, spennende trender og oppdateringer om populære designstiler. Dvs. alt du trenger som hjemmeinspirasjon til hus- og hagestyling og innredningsprosjekter. Abonner på våre inspirerende nyhetsbrev og bli med i vidaXL-fellesskapet!