Velkommen til en verden av moderne og fargerikt interiør! Gjør deg klar for en trendy og livlig makeover!

 

Topp 3 grunner til at den moderne og fargerike interiørtrenden er så populær

Den moderne og fargerike interiørtrenden er en hit fordi den gir et så friskt, moderne utseende. Den kombinerer lekne farger som får rommet ditt til å skille seg ut, og legger til livlige dekorasjoner for å skape en morsom, spennende stemning!


@theeastldnstylist

Det moderne utseendet

1 / 3

Tenk slankt og elegant! Velg møbler med interessante linjer, mønstre som skiller seg ut og former som er så nyskapende. Det handler om å holde ting moderne, til og med kjæledyrvennlig og så trendy!

@marta_projektuje

Lekne farger

2 / 3

Farger kan forvandle ethvert rom, og innendørstrenden feirer nettopp det! Sett litt energi og et personlig preg over hjemmet ditt med en livlig palett med iøynefallende aksentstykker og dristige mønstre.

@styletyhome

Innbydende dekorasjoner

3 / 3

Sett et snev av rimelig eleganse over oppholdsrommet ditt med fantastiske dekorasjoner! Fra livlig veggkunst til morsomme, mønstrede puter, kan du fylle rommet med karakter og sjarm.

 

Tilbehør til å fullføre ditt moderne og fargerike interiørutseende

For å designe ditt moderne og fargerike interiør, må du se etter tilbehør du trenger. 

Topp 5 moderne og fargerike tips til interiørstyling

Her er fem morsomme stylingtips for å nyte den moderne og fargerike interiørtrenden:

  1. Lekne tepper: velg et livlig og lekent teppe for å fremheve rommet ditt. Velg et med et dristig mønster eller en skvett av lyse farger for å gjøre rommet til å skille seg ut.
  2. Aksentvegger: mal den ene veggen i en slående farge eller legg til litt livlig tapet for å skape en aksentvegg som fanger oppmerksomhet. Det er en enkel måte å tilføre drama og personlighet til rommet ditt.
  3. Ulike teksturer: lek med forskjellige teksturer som fløyel, fuskpels eller strikket ull. Å kombinere ulike teksturer gir dybde til rommet ditt, noe som gjør det enda mer innbydende.
  4. Fargerike gardiner: kle vinduene dine i livlige gardiner eller rullegardiner. De tilfører en skvett av farge, men myker også opp det generelle utseendet til rommet.
  5. Moro med speil: heng opp et interessant speil med en fargerik ramme for å legge til både stil og funksjonalitet. Speil skaper en illusjon av rom og reflekterer den livlige energien i rommet.

 

Bli inspirert av våre kunders idéer til moderne og fargerikt interiørdesign

Vil du se litt magi i det virkelige liv? Sjekk ut våre fantastiske kunders kule og fargerike interiører for å lære hvordan du kan designe ditt eget.

 

Finn mer inspirasjon