Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Gjerdepaneler

Billige hagegjerde & gjerdepaneler

Gjerdepaneler er det som definerer grensene for hagen eller uteplassen og gir deg muligheten til å slappe av uforstyrret i privatlivet til ditt eget hjem. Det å velge de riktige gjerdepanelene kan virkelig forbedre utseendet til uterommet og til og med huset.  

På vidaXL har vi et rikt utvalg av rimelige gjerdepaneler i forskjellige stiler, størrelser og farger. Her er bare noen få materialer du kan velge mellom:

·         Stål

·         Tre

·         Bambus

·         Plast

·         PVC

I vårt sortiment kan du finne inngjerdingsløsninger for ethvert budsjett, enten du er interessert i et kraftig og solid gabiongjerde eller et 2D hagegjerdepanel, eller bare vil omringe hagen med et klassisk stakittgjerde.

Velg det perfekte hagegjerdet

Et hagegjerde tilbyr sikkerhet og privatliv og er en integrert del av området rundt huset. Det er det første besøkende ser når de kommer inn, og en måte å presentere din stil og personlighet for omverdenen. Når du velger et hagegjerde, er det viktig å ta hensyn til dine behov. Det er vanligvis to typer hagegjerder: solide og spilegjerder.

Solide hagegjerder er de som har liten eller ingen plass mellom brettene. De er et foretrukket alternativ hvis du vil ha maksimal personvern. En ekstra bonus er at de også tilbyr litt støydemping, noe som er flott hvis ditt hjem er i en gate med mye trafikk. Hvis du har kjæledyr, kan det å ha et solid gjerde gi deg trygghet, da det vil forhindre dem i å stikke av. Husk imidlertid at denne typen hagegjerder vil kaste en skygge på hagen og kan begrense sollys som kommer inn.

Et spilegjerde er et stilig tillegg til hagen. Det er halv-solid, slik at det ikke fullstendig skjuler utsikten og vil la mye lys inn. Selv denne typen gjerde kan gi deg privatliv når du kombinerer det med klatreplanter eller busker. Det er et godt alternativ hvis du bor i et rolig, stille område og estetikk er viktigere enn å beskytte hjemmet mot nysgjerrige øyne.  

Fordeler med gjerdepaneler i tre

Gjerdepaneler i tre er et klassisk valg for enhver hage, uavhengig av størrelse og stil. Gjerdepaneler i tre krever regelmessig maling eller rengjøring for å sikre at de ser friskt ut. En fordel er at du ikke trenger å holde deg til samme farge. Du kan gi hagen et helt nytt utseende hver gang du maler det!

Ta en titt på vårt sortiment for å finne et bredt utvalg av tregjerdepaneler i forskjellige stiler og størrelser, fra lave og dekorative stakittgjerder og plendelere, til høye og solide gjerdepaneler.

Fordeler med gjerdepaneler i metall

Gjerdepaneler i metall vil gi hjemmet et elegant, moderne utseende. De er sterke, robuste og anbefales hvis sikkerhet er en prioritet for deg. Metallgjerder, for eksempel i aluminium og stål, krever lite vedlikehold, noe som gjør dem til et populært valg. De blir ikke lett påvirket av regn og vind, så reparasjonsbehovet er minimalt.

Sjekk ut våre produkter for å finne de beste gjerdepanelene i metall etter dine behov. Våre filtre lar deg være så fleksibel du vil. Det er enkelt å velge paneler i perfekt lengde og høyde for uteområdet, så vel som fargen og stilen som matcher utseendet til huset og hagen.

Se mer