@wood.country.cottage

Landlig interiørdesign


Den rustikke sjarmen møter moderne komfort


@mumandhome_

Bli forelsket i den landlige stilen! Denne interiørstilen oppsto i landlige områder på slutten av 1800-tallet. Stilen feirer rustikk enkelhet med naturlige materialer som tre, lin og stein. Noen individuelle vintage preg er et must for å skape den koselige stemningen som definerer det landlige interiørdesignet. I motsetning til trender som kommer og går, er den landlige stilen kommet for å bli. Så la oss se nærmere på hvordan du kan skape et varmt og innbydende hjem som føles helt fantastisk.

 

Hvilke elementer hører til i den landlige stilen?

Den landlige stilen handler om å skape en hytteinspirert landlig stemning. Du skal bruke jordnyanser, rustikke landlige møbler fremstillet an naturlige materialer og en hyggelig innredning. La oss lære mer om dette sjarmerende landlige interiørdesignet!


Slik bruker du de landlige fargene

1 / 3

Tenk naturlige, dempede og behagelige farger. Paletten med de landlige fargene består av milde grå og naturlige trenyanser.

Landlige materialer du vil elske

2 / 3

Materialene du skal huske på når du leter etter hytteinspirerte møbler er:

 • Tre (også gjenvunnet tre)
 • Stein
 • Lin
 • Kurvstrå

Ideell innredning i et landligt interiørdesign

3 / 3

Det landlige interiørdesignet er definert av gammeldagse elementer som kurver, tepper og låvedører som gir en særegen tekstur. De skaper en koselig og rustikk atmosfære i alle rom!

Slik skaper du et interiør i landlig stil i 3 enkle trinn!

Skap et landlig interiørdesign i 3 enkle trinn med kule teksturer, vintage-inspirert dekor og elementer som blir til et ekte blikkfang.


 • Trinn 1: Eksperimenter med allsidige teksturer

  Det er et must å blande forskjellige teksturer! Du kan f.eks. bland vevde puffs, myke dekorative tepper og en tv-benk i gjenvunnet tre. Det gjør rommet ditt mye mer interessant!


 • Trinn 2: Velg gammeldags tilbehør

  Legg til unike dekorasjoner som en skattekiste, gamle klokker og vintage tilbehør for en sjarmerende interiørdesign. Hva med en lenestol med dyretrikk, som utvilsomt vil fange oppmerksomhet?


 • Trinn 3: Skap et avslapningsområde

  Den landlige stilen inviterer oss til å slappe av og sette pris på de små øyeblikkene. Sørg for å lage et avslapningshjørne hvor du kan tilbringe fritiden din. Rustikke salongbord være akkurat det du trenger for å skape en koselig stue.


Essensielle produkter til ditt landlige interiørdesign

Skap en rustikk sjarm med disse fantastiske produktene i landlig stil – kjøp alle favorittene dine nedenfor.


Populært nå
2,209.00 kr

Inkl. MVA

2,709.00 kr

Inkl. MVA

1,129.00 kr

Inkl. MVA

Kjøp produkter keyboard_arrow_right


 

Idéer for landlig innredning

De beste idéene til landlig innredning kommer fra våre #sharemevidaxl kunder; se dem her!


 

Slik dekorerer du hvert rom i landlig stil

Landstilen fungerer perfekt i alle rom i hjemmet. La oss se nærmere på hvordan du gjør en makeover i landlig stil på badet, i stuen og på soverommet.


@loving.madame.margaret

Bad i landlig stil

Forvandle badet ditt til en avslappende spa-oase med landlig design. Legg til et frittstående badekar, en steinvask og vintage-inspirert belysning. Legg deretter til naturlige treaksenter og et grønt preg som minner om naturen.

@vextnattis

Stue i landlig stil

Stuer er det ultimate stedet å slappe av, og et avslapningssted i landlig stil er perfekt når du vil tilbringe tid med familie og venner. Lag komfortable sitteplasser med naturlige tekstiler som lin og lær, og legg deretter til et behagelig teppe. Legg til rustikke treelementer som salongbord eller søte lykter for et interiør i landlig stemning.

@jennascasa

Soverom i landlig stil

Skap hygge med en makeover i soverommet i landlig stil! Velg en sengeramme av tre og legg deretter til mykt sengetøy eller tepper. Legg til noen vintage-inspirerte pyntegjenstander i form av vekkerklokker og vevde kurver. Sett prikken over i-en med noen pynteputer og et mykt teppe.

Se alle interiørstiler


Er du usikker på hvilken stil som passer deg best?

Se alt
Mer inspirasjon


 

Fra vår butikk til ditt hjem – Bli med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bli inspirert med vidaXL!

Ønsker du å designe drømmehjemmet ditt? I tillegg til et bredt utvalg av produkter å velge mellom, trenger du også litt inspirasjon til hjemmet og hagen. For å veilede deg gjennom øyeblikkets mest kjente interiørstiler og vakre trender, har vi laget denne inspirerende kroken.

Å gjøre huset ditt til et hjem betyr å feire din unike personlighet gjennom hver detalj. Vi inviterer deg til å bli inspirert med oss og utforske den ultimate listen over interiørstiler. La deg forelske deg i den minimalistiske skjønnheten til den skandinaviske og moderne stilen, eller legg til et dristig preg med det industrielle-utseendet. Møt den landlige interiørstilen - den er uforglemmelig takket være sine rustikke aksenter. Hva med de nydelige bohemske og retro stilene? Sjekk dem ut!


#sharemevidaXL: våre produkter, dine design

Vi henter hjemmeinspirasjon fra ekte hjem og menneskene som integrerer våre møbleringsløsninger og stylingtips i deres hjem. Våre kunder er helter som inspirerer oss. Vi setter pris på at de deler hjemmeinnredningen sin med oss. Vi ser det som en stor kilde til hjem og hageinspirasjon.

Som et resultat skapte vi et sted hvor alle stiler og trender for hjemmeinnredning kommer sammen, og hvor våre kunder er i søkelyset. Bli inspirert av kundenes kreasjoner ved å besøke #sharemevidaxl siden vår, fullt dedikert til å feire deg og dine kreative design. Her finner du et stort utvalg av våre produkter, stylet i ekte hjemmeinnredninger. Du vil også kunne se hvordan de kan passe inn i innredningen din og bli inspirert! Ønsker du å bli nevnt? Sjekk vilkårene her!


Registrer deg for de inspirerende nyhetsbrevene

Visste du at den beste interiørinspirasjon starter med en e-post fra tid til annen? Vi introduserer: vårt inspirerende nyhetsbrev! For å komme i gang registrer du deg, så sender vi deg vårt utrolig nyttige nyhetsbrev. Fra hjem og hageinspirasjon samt dekorasjonsideer, til enorme samlinger av kule ting hvert hus trenger, har våre nyhetsbrev alt.

Du vil være den første til å finne ut om nye spennende trender og oppdateringer om populære designstiler. Bruk nyhetsbrevet som en inspirasjonskilde for dine hjemmeprosjekter! Abonner på våre inspirerende nyhetsbrev og bli med i vidaXL-fellesskapet!