Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Møbler  (408)
Bord  (408)
Nattbord  (408)

Nattbord

Høykvalitets nattbord

Nattbord er en viktig del av soverommet! De er sted hvor du kan plassere favorittboken din, en vekkerklokke eller til og med en vakker lampe. Velger du et nattbord med en dør vil du få mer lagringsplass og redusere rot på soverommet. Hos vidaXL vil du finne et fantastisk utvalg av høykvalitets nattbord, fra vakre, enkeltstående enheter til vakre skapsett.

Uunnværlig i soverommet; et nattbord

Vi har en tendens til å legge en rekke forskjellige gjenstander på nattbordene våre, uten at vi egentlig tenker over det. I de fleste soverom vil du finne en lampe og den viktige vekkerklokken. Noen legger fra seg brillene, andre har et glass vann, og bøker og blader. Et nattbord er den beste løsningen for å holde alle disse sakene innen rekkevidde for de late kveldene i sengen. Når du skal kjøpe et nytt nattbord er det viktig å tenke på innredningen på soverommet. Ta for eksempel fargene og materialene i sengen med i betraktning når du skal velge. Her hos vidaXL vil du finne et stort utvalg av nøytrale nattbord, nattbord av tre og en rekke andre som vil ta seg godt ut i ethvert soverom.

Løsninger for mindre soverom

Hvis du har et lite soverom med begrenset plass, kan det være du ikke har mulighet til å sette et nattbord ved siden av sengen din. I disse tilfellene kan det kanskje være mulig å plassere en liten hylle, slik at du allikevel vil få et sted hvor du kan plassere en liten lampe og en vekkerklokke.

Kombiner nattbordet med sengen

Det er også mulig å kjøpe seng og nattbord som et sett. Eller hvis du ønsker kan du kjøpe dem separat, noe som gir deg mulighet til å lage morsomme fargekombinasjoner.

Se mer