Abonner på vårt nyhetsbrev!

vidaXL er mer enn bare din favoritt nettbutikk for hjem og hage. Det er her du finner de største rabattene og spesialtilbudene, samt god inspirasjon til ditt neste prosjekt. Vil du være den første til å lære om disse fantastiske fordelene? Abonner på vidaXL-nyhetsbrevet i dag!

La deg inspireres av ulike berømte interiørstiler

Finn ut merkeyboard_arrow_right

Oppdag vidaXLs nyeste produkter

Se altkeyboard_arrow_right

Sjekk ut de beste tilbudene hos vidaXL

Se nåkeyboard_arrow_right

 

Oppdag våre siste produktnyheter

Å abonnere på vidaXL-nyhetsbrevet betyr at du har tilgang til eksklusive fordeler. Du kan være den første til å lære om nye vidaXL-produkter som blir lagt til i nettbutikken vår. Vi vil også holde deg oppdatert om våre nyeste kampanjer, hotteste auksjoner og tilbakevendende tilbud. Ja, vi snakker om de produktrabattene du rett og slett ikke kan gå glipp av! For ikke å nevne at vi har en hel side dedikert til fantastiske kampanjekoder som oppdateres ofte!

Finn inspirasjon

vidaXL-nyhetsbrevet er en god inspirasjonskilde for alle, og vi er virkelig stolte av det! Vi er her for å hjelpe deg med alt fra hage- og boliginnredningsideer til gode interiørdesigntips via vår nydelige blogg, samt møbelløsninger for hvert rom i hjemmet ditt! Du blir den første som får vite om de nyeste trendene og ikoniske stilene takket være ditt vidaXL-nyhetsbrevabonnement! Å, og vi jobber alltid med detaljerte kjøpsguider for å sikre at du er godt informert før hvert vidaXL-kjøp!

*Rabattvilkår for nyhetsbrev:

•    Avmelding er mulig når som helst
•    Minst bestillingsverdi er 1000 NOK
•    Rabatten er kun gyldig på vidaXL-merkede produkter
•    vidaXL respekterer personvernet ditt
•    vidaXLs personvernregler gjelder