24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Leker og spill  (921)
Leker  (744)
Spill  (103)

Leker og spill

Viser: 1-48 av 921
  • ...

Kjøp leker på nettet enkelt

Når du er på utkikk etter en gave i siste øyeblikk, og du ikke har tid til å gå inn i byen, kan du finne alle lekene og spillene du trenger på vidaXL.no. Vi har et stort utvalg av leker til yngre og eldre barn, både fra vårt eget merke og fra andre merker. Det er godt å vite at alle våre produkter har gratis frakt og retur.

Leker og spill for inne og ute

For å unngå en situasjon der barna dine sitter på sofaen foran TV-en eller spiller med nettbrett, kan du gi en annen form for underholdning. Ta en titt på vår lek- og spillkategori for litt inspirasjon! Å leke ute er enda morsommere med en av våre husker, sandkasser eller lekehus. Du kan gjøre eldre barn fornøyd med en stor trampolin hvor de kan kose seg hele dagen lang. Pass på at du tar alle nødvendige sikkerhetsregler med et nett rundt trampolinen. Når været ikke tillater å leke ute, er våre leketøy også morsomme. De små kan hygge seg med våre store bamser, dukker eller musikkleker. Kjøp leker enkelt online på vidaXL!

Shopping mens du sitter på sofaen

Liker du også å handle mens du sitter på sofaen? Da er vidaXL den perfekte nettbutikken for deg. Foruten leker og spill, finner du forskjellige andre produkter i vår butikk. Tenk på alt for hjem og hage, dyreprodukter og sportsartikler. Plasser bestillingen enkelt og vi vil levere lekene til ditt hjem så snart som mulig.

Se mer