24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (263)
Kontormøbler  (263)
Skrivebord  (263)

Skrivebord

Viser: 1-48 av 263

Skap et egnet arbeidssted med det rette skrivebordet

Et kontor eller en arbeidsplass er nødt til å møte et par viktige kriterier. Det må være nok plass til det perfekte skrivebordet, den komfortable kontorstolen og så mange skap som trengs for å dekke behovet ditt. Når du sitter komfortabelt er sjansene høyere for at du er mer produktiv. Her hos vidaXL har vi et fantastisk utvalg av pulter som garantert vil passe i hjemmekontoret, samt mindre pulter som passer perfekt inn på barnerommet.

Skrivebord for datamaskiner

I tillegg til de vanlige skrivebordene med en bordplate og kanskje et par skuffer, kan du også finne en rekke spesielle datapulter hos oss på vidaXL. Disse pultene har romslige bordplater og uttrekkbare hyller for tastaturet. Og siden bordplaten er ekstra bred, vil du ha god plass til å sette papir og skrivesaker.

Velg det riktige skrivebordet

Hvis du er på utkikk etter et nytt skrivebord, er det noen ting du må tenke på. Hva er hovedformålet til skrivebordet? Skal du bruke det til å sette en data eller bærbar på, bør det være nok plass til papir og annet kontorutstyr. Har du plass til skrivebordet i rommet? Hvis du trenger en stor bordplate, men rommet er litt lite, kan kanskje et hjørnebord være den ideelle løsningen. Juster skrivepulten riktig. En riktig arbeidsstilling er veldig viktig for å unngå belastningsskader.

Ekstra lagringsplass med en kommode

Trenger du mer lagringsplass på kontoret ditt? Å sette en liten kommode under pulten kan hjelpe til med dette. Dette sparer ikke bare plass, men gir deg et sted å organisere dokumentene dine, samt ha dem innen rekkevidde. Pass på at du tar i betraktning høyden på kommoden, og hvilket materiale eller farge du skal bruke. Du vil også finne flere skrivebord med integrerte skuffer på vidaXL.

Se mer