Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (9149)
Benker  (90)
Bord  (1715)
Bordtilbehør  (174)
Hagemøbler  (1047)
Hyller  (1083)
Kontormøbler  (287)
Møbelgrupper  (668)
Puffer  (11)
Skillevegger  (236)
Sofaer  (13)
Stoler  (866)
Trillevogner  (25)

Møbler

Viser: 1-48 av 9149
  • ...

Kjøp møblene dine online hos vidaXL

Ditt søk etter nye møbler kan stoppe nå! VidaXL er kjent for sitt meget store utvalg, der vi prøver å holde den personlige smaken av alle våre kunder i tankene. I disse dager blir det mer og mer populært å kjøpe møbler online. Du finner et stort utvalg av produkter som du kan sammenligne uten problemer. Du trenger ikke å gå på kjøkken-, bad- og en møbelbutikk lenger: alt kan bli funnet på ett sted.

Nyt å kjøpe møbler online

Fordi sortimentet vårt er så stort, vil vi fremheve noen av våre kategorier for deg. Vi prøver å gjøre ditt valg litt enklere! Leter du etter et unikt, luksuriøst lounge sett til utsiden? Da har du definitivt kommet til rett sted. Du finner både mindre og store sett, av høy kvalitet. En fin sofa i stuen kan du også finne på vidaXL. Ta en titt på våre stilige to og tre seters eller stilige chesterfield sofaer. Sist men ikke minst vil vi nevne våre skap. Liten, stor, laget av vakkert gjenvunnet tre og i forskjellige stiler - alle våre rimelige møbler er unike og vil være en ekte øyeopptaker.

Legg inn bestillingen din enkelt og kjøp dine møbler online

Når du har funnet drømmemøblene dine, vil du gjerne høre at vi har gratis frakt og retur. Det du ser er hva du får på vidaXL. Ta en titt på våre møbler og velg noe som gjør deg glad!

Se mer