Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (1719)
Bord  (1719)
Nattbord  (345)
Spisebord  (413)
Stuebord  (938)

Bord

Viser: 1-48 av 1719
  • ...

Ulike typer bord

Bord kommer i mange forskjellige former og størrelser, og her på vidaXL har vi et fantastisk utvalg å velge mellom. Fra vakre spisebord til hjemmets middager med familie og venner, til side- eller kaffebord for å skape et flott nytt fokuspunkt til et rom. vidaXL forsøker å tilby et variert utvalg av bord på nettet, slik at du kan finne akkurat det du leter etter. Du finner flere flotte sidebord av høyverdig tre, moderne kaffebord og et stort antall spisebord i vår nettbutikk.

Kjøp et bord på nettet som passer til ditt interiør

Når du leter etter et nytt bord, uansett hva du trenger, er det svært viktig at du velger en modell som passer godt med resten av interiøret. Tre er et veldig populært valg i disse dager, da det er mange forskjellige varianter å velge mellom. Dette gjør trebord et godt valg for både moderne og tradisjonelt interiør. Bord med glassbord har et moderne utseende og har den ekstra fordelen av å være lett å rengjøre. Når du leter etter et sidebord, er det forskjellige former å velge mellom, som firkant eller halvmåne. Når du velger et fabelaktig nytt salongbord, har du sjansen til å lage et flott nytt midtpunkt til et rom. Her på vidaXL har vi alt!

Kombinerer former

Å kombinere forskjellige bord er en fin måte å skape et unikt og eklektisk look på. Velg for eksempel et stort rektangulært spisebord og et rundt salongbord. Fordi de ikke nødvendigvis går sammen, kan det skape en fin effekt i hjemmet ditt. De siste trendene gjør det også mulig å kombinere flere mindre bord sammen til fordel for ett stort salongbord. Dette holder interiøret lys og lekent.

Designerbord

Hvis du har letet etter noe spesielt til ditt interiør, kan et designerbord være akkurat det du har letet etter. Disse bordene er kjent for sine unike former, kombinasjoner av materialer og fantastiske farger. På vidaXL finner du suverene designer kaffebord, i en rekke fantastiske stiler. Fra hule design til dråpedesign, disse bordene med vakker finish vil skape et slående look i hvilket som helst rom.

Se mer