Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Stoler

Viser: 1-48 av 866
  • ...

Stoler i alle former og størrelser

Hvis du leter etter en høykvalitets stol, har vidaXL akkurat det du trenger. Du vil finne et bredt spekter av spisestoler, barkrakker, lenestoler, gyngestoler og til og med massasjestoler. Vår oppgave er å holde sortimentet så variert som mulig, ved å velge forskjellige materialer, farger og modeller.

Velg en stol som gir deg den riktige sittestillingen

En av de viktigste egenskapene til en god stol er sittekomforten. Ingen liker å sitte ukomfortabel! Det er flere ting du må tenke på når du skal velge den perfekte stolen. En av dem er høyden på stolen. Det er viktig at begge beina kan plasseres flatt på bakken når du sitter. En annen ting å tenke på er polstringen til stolen. Den må være akkurat passe myk slik at du sitter komfortabelt i den. I tillegg er det noen som ønsker en stol med armlener eller en høy ryggstøtte, men det handler om personlig interesse. Heldigvis for deg … her på vidaXL har vi alle varianter!

En stol for enhver innredning

Hos vidaXL vil du finne et stort utvalg av stoler. Fra elegante spisestoler til iøynefallende, moderne tubestoler, og fra stilige barkrakker til massasjestoler. Å kombinere forskjellige stiler er siste skrik nå. Sett hvite tubestoler til et klassisk trebord. Dette gjør rommet til et interessant og unikt skue. Det samme gjelder den klassiske stuen også. Sett inn en passende lenestol, eller eksperimenter med en annen stil for å skape et nytt, spennende rom!

Barkrakker til ditt høye spisebord

Hvis du har et høyt spisebord eller en frokostbar, trenger du noen fabelaktige og stilige barkrakker! Disse kan ofte justeres i høyden, noe som gjør det mulig for alle å rekke opp til bordet. Gå den trygge veien med en hvit eller svart variant, eller slå deg løs med noen spreke farger som virkelig blir et blikkfang!

 

Se mer