Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Speil

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Ta en kikk på deg selv i et av våre vakre speil

Speil, speil på veggen der… hvem er vakrest i landet her? Er du av den typen som alltid tar en liten kikk i speilet så fort du får sjansen, eller bruker du den kun når du skal pusse tennene? Uansett hvilket formål speilet har for deg, er det uunnværlig i alle hjem! Et speil er ikke kun for å vise deg hvor vakker du er, men kan også brukes til å få rommet til å se større ut. Her på vidaXL vil du finne en rekke flotte stående speil, smykkeskap med speil og et utvalg av mindre sminkespeil. Hva venter du på?

Store og små, dekorative speil

I disse dager er speil tilgjengelige i alle former og størrelser. Et stort speil i garderoben lar deg få se hele deg. I tillegg kan et slikt stort speil få rommet til å virke større enn det er. Dette gjelder også veggspeil. Med en smart plassering kan du lyse opp rommet, og på en enkel måte få en helt ny, fersk og levende atmosfære! Her på vidaXL har vi ikke bare store, iøynefallende speil for stuen eller gangen. Vi tilbyr også et stort utvalg av mindre varianter, som er perfekt ved siden av sengen eller på kommoden.

Belyste speil

Det er viktig med god belysning når det gjelder speil. Ikke minst må speil på badet, som brukes mest, ha godt lys. Her på vidaXL kan du finne et flott utvalg av sminkespeil med lys, samt vakre smykkeskap med LED-lys og speildør … hva mer kan du ønske deg? Når skapet åpnes vil smykkene dine bli opplyst av det innebygde LED-lyset. Når skapet er lukket kan du beundre deg selv i det vakre speilet omgitt av en flott treramme!

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter