24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Hjem og hage  (275)
Dekorasjon  (275)
Speil  (275)

Speil

Viser: 1-48 av 275

Ta en kikk på deg selv i et av våre vakre speil

Speil, speil på veggen der… hvem er vakrest i landet her? Er du av den typen som alltid tar en liten kikk i speilet så fort du får sjansen, eller bruker du den kun når du skal pusse tennene? Uansett hvilket formål speilet har for deg, er det uunnværlig i alle hjem! Et speil er ikke kun for å vise deg hvor vakker du er, men kan også brukes til å få rommet til å se større ut. Her på vidaXL vil du finne en rekke flotte stående speil, smykkeskap med speil og et utvalg av mindre sminkespeil. Hva venter du på?

Store og små, dekorative speil

I disse dager er speil tilgjengelige i alle former og størrelser. Et stort speil i garderoben lar deg få se hele deg. I tillegg kan et slikt stort speil få rommet til å virke større enn det er. Dette gjelder også veggspeil. Med en smart plassering kan du lyse opp rommet, og på en enkel måte få en helt ny, fersk og levende atmosfære! Her på vidaXL har vi ikke bare store, iøynefallende speil for stuen eller gangen. Vi tilbyr også et stort utvalg av mindre varianter, som er perfekt ved siden av sengen eller på kommoden.

Belyste speil

Det er viktig med god belysning når det gjelder speil. Ikke minst må speil på badet, som brukes mest, ha godt lys. Her på vidaXL kan du finne et flott utvalg av sminkespeil med lys, samt vakre smykkeskap med LED-lys og speildør … hva mer kan du ønske deg? Når skapet åpnes vil smykkene dine bli opplyst av det innebygde LED-lyset. Når skapet er lukket kan du beundre deg selv i det vakre speilet omgitt av en flott treramme!

Se mer