Finn fred i uteområdet ditt med vår koselige hagetrend. Lær hvordan du designer en vakker oase for å unngå hverdagens stress.

 

3 grunner til å forelske seg i den koselige hagetrenden

La oss vise deg hvordan du enkelt kan oppgradere uteopplevelsen din. Våre tips vil hjelpe deg å avdekke den skjulte skjønnheten i hagen din.


@krusia_domatorka

Forskjønn din oase med stil

1 / 3

Fra koselige solsenger til vakre spisemøbler, vil utemøblene våre gjøre hagen din til et stilig tilfluktssted. Bare len deg tilbake og nyt fritiden ute i den friske luften!

@grzesiowydom

Dekorasjoner som skiller seg ut

2 / 3

La hagen din danse med farger, gnister og fred. Oppdag våre livlige tepper, teksturerte puter og blinkende lys!

@helene_mara

Zen-faktoren

3 / 3

En zen-tilstand er nøkkelelementet i din grønne oase. For å inspirere til langsom livsstil, gå for kunstige planter, en parasoll for skygge, eller til og med en beroligende fontene som midtpunkt.

 

Nødvendigheter for din zen-hage

Oppgrader hageoase med våre stilige nødvendigheter! Velg mellom rolige fontenefunksjoner, koselige sitteplasser, spisemøbler og kule dekorasjoner for å gjøre din utendørs oase komfortabel og trendy.


Populært nå
+ 13 alternativer
529.00 kr

Inkl. MVA

239,37 kr /m²

-10%
1,339.00 kr

Inkl. MVA

-10 % Populært nå
2,719.00 kr

Inkl. MVA

Populært nå
+ 2 alternativer
1,209.00 kr

Inkl. MVA


 

Topp 5 stylingtips for din koselige hage

  1. Velg komfortable og morsomme sitteplasser: Velg myke puter eller kule hengekøyer for å skape innbydende og avslappende steder i hagen din.
  2. Gå naturlig: Velg møbler laget av tre eller rotting for å blande seg med naturen og øke uterommets koselige stemning.
  3. Bruk møblene dine smart: Arranger utendørsartikler i allsidige oppsett som passer til ulike aktiviteter, fra å organisere samlinger til å nyte stille øyeblikk.
  4. Skap skygge: Legg til pergolaer, parasoller eller telt for å gi skygge og nyte hagen komfortabelt døgnet rundt.
  5. Tilpass den: Legg til din unike stil med puter, tepper eller utetepper i beroligende farger for å skape en zen-oase i hagen din.

 

Hent inspirasjon fra kundenes koselige hageideer

Leken hagedekorasjon for din zen-oase

 

Finn mer inspirasjon