Bohemsk interiørstil

Et fargerikt og eklektisk interiør med et personlig preg

 

Et bohemsk interiør vil føles som om du er på ferie i ditt eget hjem. Denne interiørdesignstilen er fylt med livlige farger, naturlige materialer, teksturer og dristige mønstre. Det er også den ideelle stilen å legge til alle varene du har samlet på under dine reiser. Hvis du vil la kreativiteten løpe løpsk: bohemsk er interiørstilen for deg!

 

Se alle bohemiske elementer

 

Lyse farger og dristige mønstre

Bruken av farger og mønstre er veldig viktig i et boho-interiør. Bohemsk er en eklektisk stil der alt går. Ikke vær redd for uventede kombinasjoner! Jordtoner er ofte kombinert med juveltoner og lyse metalliske aksentfarger. Tapet med fet skrift, puter og tepper lar din personlighet skinne gjennom. Hvis du virkelig vil at interiøret skal bli bohemsk, legger du til en billedvev i stuen eller soverommet.

 


 

 

Bohemske møbler og tilbehør

Det er ingen to bohemske interiører som ser nøyaktig like ut. Dette er den perfekte stilen hvis du vil lage noe unikt. Boho-møbler er laget av naturlige materialer som rotting, bambus, kurvstrå, jute, sisal og resirkulert tre. Denne stilen lar deg oppleve stedene du har reist til helt igjen ved å vise dette tilbehøret i et fint skap eller på et sidebord.

 

 

Se alle bohemiske elementer

 

 

 

Se alle stiler for 2022