Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Sminkebord

Et sminkebord er nødvendig for å bli klar om morgenen

Synes du det er vanskelig å finne den rette stillingen når du skal gjøre deg klar foran speilet på morgenen? I så fall har vi den perfekte løsningen for deg. Med et sminkebord fra vidaXL vil du ha god plass, samt slipper problemet med duggete speil. Du kan lagre alle dine skjønnhetsprodukter på et sted, noe som gjør morgenstellet mer effektivt!

Forskjellige typer sminkebord

Her på vidaXL vil du finne en rekke forskjellige sminkebord som har speil, skuffer og en krakk! Disse flotte møblene gir deg muligheten til å oppbevare smykker og skjønnhetsprodukter på en mer organisert måte! Et sminkebord med en matchende krakk vil også være et flott og dekorativt tillegg til soverommet. Siden vi har holdt fargene på disse vakre møblene nøytrale, vil de garantert passe sammen med resten av innredningen på soverommet. I tillegg finnes det både klassiske og moderne varianter å velge mellom, og alt finner du her på vidaXL!

Alt du trenger innen rekkevidde

Et sminkebord er ideelt hvis du bruker mye tid foran speilet og ønsker å ha dine skjønnhetsprodukter og smykker organisert innen rekkevidde. Disse bordene har flere skuffer, noe som gir deg en flott måte å organisere og separere alle eiendelene dine. I tillegg til den ekstra lagringsplassen i skuffene, har bordplaten også rikelig med plass til å plassere dine favorittgjenstander slik at alle dine venner kan se det!

Se mer