Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Senger og sengerammer

Viser: 1-48 av 1116
  • ...

Bredt utvalg av senger på vidaXL

Hvis du leter etter en komfortabel, men billig seng, har vidaXL akkurat det du leter etter. Ettersom den viktigste delen av soverommet ditt er - som navnet antyder - sengen din, bør du ta deg tid til å finne riktig type seng. Sengen din skal være stor nok, behagelig å ligge i, slik at du kan våkne deg uthvilt, men den skal også samsvare med stilen på rommet. vidaXL har et bredt utvalg av billige senger, enten med eller uten madrass. Sengene har forskjellige stiler. Alt du trenger for ultimat avslapning.

 

Kjøper du en seng? Kom og bla gjennom alle enkelt- og dobbeltsenger

vidaXL-utvalg av senger og tilbehør holdes så variert som mulig. Du finner ikke bare et bredt utvalg av enkeltsenger, barnesenger og køyesenger, men også dobbeltsenger og boksfjærsenger. Komfort er topp prioritet i alle senger, men vi må også huske utseendet! Utvalget vårt er en blanding av moderne, industrielle og skandinaviske senger, så du finner noe som samsvarer med stilen din og planene dine for soverommet. Leveringen er alltid gratis på vidaXL, uansett hvor stor seng det er.

 

Hvilket materiale på sengeramme vil du velge?

vidaXL-rammene er tilgjengelige i forskjellige stiler, men også i flere forskjellige materialer. For et soverom i landlig stil, trenger du en treramme. Bortsett fra senger laget helt av tre, har vidaXL også sengerammer som kombinerer tre og metall - ideelt for et industrielt utseende! Et annet populært materiale som vanligvis finnes i skandinaviske og retro design er stoff. Det er mange farger å velge mellom, for eksempel myk grønn, grå eller blå. Leter du etter en mer slående sengeramme? Vurder våre senger i kunstig skinn. Hvis du er ute etter noe helt spesielt, tilbyr vidaXL også senger i kunstig skinn med LED-belysning. Dette lar deg stille stemningen ved å bruke fjernkontrollen og velge lysfarge. Et annet alternativ er å velge en seng med en spesiell form. Alternativene inkluderer en rund seng eller en seng i bølgedesign. Disse myke formene gir soverommet en hyggelig atmosfære.

 

Køyesenger og barnesenger for barnerom

Barn og søvn går ikke alltid veldig bra sammen. Gjør sengetiden til en godbit ved å velge en morsom sengedesign. På vidaXL finner du flere morsomme barnesenger, for eksempel en brannbil eller et slott, men også barne- og køyesenger, for når barna må dele rommet. Å få barna til å gå til sengs vil ikke være vanskelig lenger med en vidaXL-sengeramme!


Ser du etter andre produkter? Ta en titt på kategoriene under:

Se mer