Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Belysning

Viser: 1-48 av 1165
  • ...

Smakfull belysning

Et hus uten den riktige belysningen er ufullstendig. Med den riktige lampen kan du skape en koselig atmosfære ved å rette fokus på forskjellige steder. Belysning er tilgjengelig i mange former og størrelser, fra det veldig moderne til det klassiske. I tillegg til å være en dekorasjon, vil også lampene være veldig funksjonelle. Når du skal spise middag på kvelden er det fint å ha muligheten til å se hva det er på tallerkenen. vidaXL har et flott utvalg av alle typer belysning.

Lysarmaturer i forskjellige stilarter

Her på vidaXL kan du finne et flott utvalg av lamper som er egnet for det moderne interiøret, det klassiske interiøret og alt imellom der. En moderne, justerbar, buet lampe står flott sammen med sofaen din, og gir deg ekstra lys når du ønsker å slappe av med en god bok. I tillegg kan du finne lamper fra Philips sin LivingColors-kolleksjon hos oss. Disse lampene sørger for en koselig atmosfære da du kan velge fargene med en fjernkontroll. En taklampe i form av en lanterne vil ta seg flott ut i det klassiske interiøret. Du kan også være litt vågal, og gå for en klassisk lampe i det moderne interiøret. Men pass på at fargen på lampen går sammen med fargen du har på møblene ellers.

Lag en lysplan

Når du velger en ny lampe, er det viktig at du skaper et enhetlig inntrykk og at de riktige plassene i hjemmet ditt blir opplyst. Før du setter deg ned og bestiller lamper, er det viktig at du ser over rommet og vet hvor du skal plassere lampene, og husk å velge lamper som går i samme stilart. De kan variere i form og farge, men det er ingen problem så lenge de har det samme stilen.

Spar øynene dine og velg den riktige lysstyrken

Har du allerede bestemt deg for noen vakre lamper til hjemmet ditt? I så fall er det også viktig at du velger den riktige lyspæren. Å lese en bok i dårlig belysning kan være veldig negativt for øynene dine, og det ønsker vi vel ikke? Det er også nyttig at lampene over spisebordet og i nærheten av stolene er sterkere enn hovedlyset i rommet.

Se mer