Hotteste trender: Hvitt og lyst

Den undervurderte kraften av ro

 

Hva betyr hvitt for deg? Den vanlige forståelsen av hvitt har noe å gjøre med renhet, ro og klasse. Når vi dekorerer, velger vi alle hvite ting - møbler eller tilbehør. Men hva synes du om et helt hvitt interiør?

Hvitt i våre hjem er uten tvil et tidløst valg. Det hvite og lyse interiøret er en av de hotteste trendene som fanger vår oppmerksomhet. La oss finne ut hvordan vi kan designe et rom basert på hvitt og dets nyanser, men også se nærmere på tingene som vi bør gjøre eller ikke gjøre når det gjelder denne trenden.

 

 

Slik designer du et hvitt interiør

Hvitt fungerer i alle rom. Det definerer en rolig atmosfære som er innbydende. Hvitt betyr også renhet og stil, og derfor er hvite kjøkken veldig vanlige. Hvitt er perfekt for alle rom, og kan hjelpe med begrenset plass, slik at det ser større og lysere ut.

Men de fleste er ikke komfortable med et kjedelig hvitt interiør og synes det kan føles kaldt og ikke koselig. For å unngå dette, følg regelen nummer én for bruk av hvitt: flerlags hvitt. Kombiner forskjellige nyanser av hvitt med naturlige nyanser for å få den varme, koselige hjemmefølelsen. Måten å gjøre dette på er ditt valg. Du kan velge unike hvite stykker og legge til tilbehør i andre nyanser for å forbedre utseendet. Eller velg nøytrale nyanser for de større møblene, og bruk hvitt for å få dem til å skille seg ut. Prøv alltid å skape et balansert utseende - helt hvitt er aldri nok.

 

 

Tekstur betyr mye 

Et hvitt rom viser eleganse og rikdom når det kombineres med passende teksturer og farger. For å unngå den kalde følelsen og designe rommet som er hjemmekoselig og varmt, legg også til noen rike teksturer. Valget avhenger av hva du liker og stilen du skaper. Hvitt passer godt til alt du kan tenke deg.

Legg til naturlige tremøbler for et skandinavisk utseende. Hvitt ved siden av murstein - farget eller hvitt, er en fantastisk kombinasjon. Marmor kombinert med hvitt vil skille seg ut takket være sin komplekse tekstur. Legg til noen rike stoffer som ull, bomull eller silke. Spill med forskjellige hvite nyanser og allsidige nøytrale farger for en varm minimalistisk atmosfære.

 

      

Kontrastens kraft

Hvitt er kraftig i seg selv. Likevel isolerer den hvite trenden ikke denne estetikken, men den beriker den med vakre kontraster. Kombiner en gråhvit sofa med kremfarger for teppet og annet tilbehør, men bruk også livlige grønne planter. På denne måten får du et friskt og koselig oppholdsrom.

De mange blå nyanser tar ditt hvite interiør til neste nivå. Middelhavsutseendet fungerer utmerket i et moderne kjøkken med en unik ferie-stemning. Hvitt lar deg også leke med belysning i et rom. Legg til gjennomsiktige farger og metalliske gnister. Kombinert med glass, sølve og gulle aksenter, blir et hvitt interiør et fancy lerret for å fremme ro.