24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Hjem og hage  (77)
Dekorasjon  (77)
Dørmatter  (77)

Dørmatter

Viser: 1-48 av 77

Hold huset rent med dørmatter

Når du får besøk i huset ditt, vil de ofte dra med seg sand og skitt inn. Dette gjør den undervurderte dørmatten til et uunnværlig hjelpemiddel! Plasser matten foran døren din, så vil dine besøkende tørke av seg på føttene før de går inn. Rene såler vil også beskytte gulvet, da sand og smågrus ofte kan skrape det opp. Her på vidaXL kan du finne et fantastisk utvalg av dørmatter av stoff, i forskjellige størrelser og farger.

Dørmatter for innendørs og utendørs bruk

Formålet til en dørmatte er å forhindre at støv blir dratt med inn i huset. Noen matter kan plasseres utndørs slik at de besøkende kan tørke av føttene før de kommer inn, mens andre er mer egnet for innendørs bruk. Gummimatter passer best utendørs, mens kokos- eller stoffmatter er best egnet for innendørs bruk, da de ikke takler fuktighet like bra.

Gummi på undersiden for økt sikkerhet

En dørmatte blir brukt hele tiden. Hvis du stresser inn i huset, er det viktig at matten ikke glir unna. Av den grunn har alle dørmatter fra vidaXL et underlag av trygg, sklisikker PVC.

Absorberende dørmatter av stoff

Når du velger en dørmatte av stoff fra vidaXL kan du være sikker på at materialet er meget absorberende. Du vil ikke lenger bli plaget av våte fotspor på det nyvaskede gulvet, gjørmeflekker vil høre til fortiden. En dørmatte vil spare deg for mye rengjøring! Fantastisk!

Se mer