Soverom-kategorier


Det er her alle drømmene dine går i oppfyllelse - soverommet! Sjekk ut vårt brede utvalg av soveromsmøbler for den beste avslapningen. Men hvilke møbler går vanligvis på soverommet? Det essensielle soverommet inkluderer koselige senger, elegante kommoder og nattbord. Disse soveromsmøblene er nøkkelen til å skape et rom som er både trendy og funksjonelt. Leter du etter mer enn ideer til soveromsmøbler? Sjekk ut våre myke laken, tykke puter, komfortable tepper og oppbevaringsløsninger for soverom.Soverom-samlinger


Puss opp soverommet ditt med soveromsmøbler som får deg til å sove med stil. Det er så enkelt, med så mange soveromsmøbler å velge mellom. Fra flytende nattbord til koselige soveromsmøbler, skap den perfekte oasen med våre soverom-samlinger . Bring lys inn i rommet ditt med nattlamper og legg til et snev av eleganse med soveromsspeil. I tillegg har vi vakre samlinger av dekorasjoner for å sette stemningen, samt praktiske nattbord og tilbehør.

Flytende nattbord


Bordlampe og nattbord


Soverom speil


Atmosfære

799.00 kr

Inkl. MVA


Innredningstips og ideer for soverom


Trenger du noen ideer til soveromsdekorasjon ? Ikke noe problem! Vi har alt dekket med vår kjøpsguide for senger og en samling av interiørdesignstiler for å få kreativiteten din til å flyte. Det finnes en stil for enhver smak, fra rustikk til moderne, og fra minimalistisk til industriell. Utforsk våre kule tips og ideer om styling av soverommet ditt for å gjøre det virkelig ditt eget. Gjør deg klar til å forvandle soverommet ditt til en krok i zen stemning!

Det grunnleggende om farger i innredningen

En skvett av farge er et blikkfang, endrer stemningen og understreker visse detaljer i ethvert rom.

Les merkeyboard_arrow_right

Interiørstiler

Bla gjennom Styles-siden vår for inspirasjon!

Les merkeyboard_arrow_right

Slik velger du en seng - den ultimate guiden for kjøp av senger

Å velge den riktige sengen er viktig hvis du ikke vil ha søvnløse netter. Siden du tilbringer en tredjedel av livet ditt i sengen, må du sørge for høye soveforhold.

Les merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for å se kundene våre skape vakre rom med produktene våre og dele dem med #sharemevidaXL. Fra imponerende hagedesign til koselig interiør, er kundenes kreativitet virkelig inspirerende. Du kan også bli med i vårt fellesskap og dele dine egne vidaXL-inspirerte design. La oss feire lidenskapen vår for vakre, komfortable oppholdsrom og inspirere hverandre til å skape enda mer fantastiske design!

Oppdag alt