Hva er de forskjellige stilene innen interiørdesign og hvordan hjelper de deg med å uttrykke din unike personlighet? Utforsk vår liste over interiørstiler.


Industrielt tilbehør som er et must


Kjøp produkter keyboard_arrow_right

Landlig tilbehør som er et must


Populært nå
2,209.00 kr

Inkl. MVA

2,709.00 kr

Inkl. MVA

1,279.00 kr

Inkl. MVA

Kjøp produkter keyboard_arrow_right

Skandinavisk tilbehør som er et must


Kjøp produkter keyboard_arrow_right

Bohemsk tilbehør som er et must


Populært nå
+ 3 alternativer
889.00 kr

Inkl. MVA

370,42 kr /m

Populært nå
1,219.00 kr

Inkl. MVA

Populært nå
1,229.00 kr

Inkl. MVA

Populært nå
+ 5 alternativer
809.00 kr

Inkl. MVA

1264,06 kr /m²

Populært nå
+ 3 alternativer
579.00 kr

Inkl. MVA

Kjøp produkter keyboard_arrow_right

Moderne tilbehør som er et must


Kjøp produkter keyboard_arrow_right

Retro tilbehør som er et must


-10%
3,029.00 kr

Inkl. MVA

Kjøp produkter keyboard_arrow_right
Mer inspirasjon


 

Fra vår butikk til ditt hjem – Bli med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bli inspirert med vidaXL!

Ønsker du å designe drømmehjemmet ditt? I tillegg til et bredt utvalg av produkter å velge mellom, trenger du også litt inspirasjon til hjemmet og hagen. For å veilede deg gjennom øyeblikkets mest kjente interiørstiler og vakre trender, har vi laget denne inspirerende kroken.

Å gjøre huset ditt til et hjem betyr å feire din unike personlighet gjennom hver detalj. Vi inviterer deg til å bli inspirert med oss og utforske den ultimate listen over interiørstiler. La deg forelske deg i den minimalistiske skjønnheten til den skandinaviske og moderne stilen, eller legg til et dristig preg med det industrielle-utseendet. Møt den landlige interiørstilen - den er uforglemmelig takket være sine rustikke aksenter. Hva med de nydelige bohemske og retro stilene? Sjekk dem ut!


#sharemevidaXL: våre produkter, dine design

Vi henter hjemmeinspirasjon fra ekte hjem og menneskene som integrerer våre møbleringsløsninger og stylingtips i deres hjem. Våre kunder er helter som inspirerer oss. Vi setter pris på at de deler hjemmeinnredningen sin med oss. Vi ser det som en stor kilde til hjem og hageinspirasjon.

Som et resultat skapte vi et sted hvor alle stiler og trender for hjemmeinnredning kommer sammen, og hvor våre kunder er i søkelyset. Bli inspirert av kundenes kreasjoner ved å besøke #sharemevidaxl siden vår, fullt dedikert til å feire deg og dine kreative design. Her finner du et stort utvalg av våre produkter, stylet i ekte hjemmeinnredninger. Du vil også kunne se hvordan de kan passe inn i innredningen din og bli inspirert! Ønsker du å bli nevnt? Sjekk vilkårene her!


Registrer deg for de inspirerende nyhetsbrevene

Visste du at den beste interiørinspirasjon starter med en e-post fra tid til annen? Vi introduserer: vårt inspirerende nyhetsbrev! For å komme i gang registrer du deg, så sender vi deg vårt utrolig nyttige nyhetsbrev. Fra hjem og hageinspirasjon samt dekorasjonsideer, til enorme samlinger av kule ting hvert hus trenger, har våre nyhetsbrev alt.

Du vil være den første til å finne ut om nye spennende trender og oppdateringer om populære designstiler. Bruk nyhetsbrevet som en inspirasjonskilde for dine hjemmeprosjekter! Abonner på våre inspirerende nyhetsbrev og bli med i vidaXL-fellesskapet!