Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Møbler  (15)
Stoler  (15)
Gyngestoler  (15)

Gyngestoler

Slappe av i en gyngestol

En gyngestol er den mest ideelle plassen å slappe av. Om det skulle være mens du leser en bok på kvelden, eller når du bare sitter og ser på TV, så er det alltid avslappende å gynge frem og tilbake. Du kan finne varianter som bare beveger seg litt, men det er også noen som beveger seg mye mer. Her på vidaXL vil du finne et flott utvalg av gyngestoler, alle til en rimelig pris!

I tillegg til gyngestoler for innendørs bruk, finnes det også et flott utvalg av gyngestoler designet for utendørs bruk, slik at du kan nyte solnedgangen mens du gynger frem og tilbake på terrassen din. Gyngestolene for innendørs bruk kommer med en god polstring slik at du garantert vil sitte komfortabelt. De for utendørs bruk er som oftest laget av trevirke eller stål. Et par fine pynteputer i friske og levende farger vil gi disse flotte stolene et vakkert utseende og følelse med en gang!

Få litt nostalgi inn i stuen din

En gyngestol vil gi de fleste en nostalgisk følelse. I disse dager er det ikke mange som har en slik stol i hjemmet, noe som var det vanligste møbelet i de fleste hjem før i tiden. Har du en familie med små barn, vil du oppleve at gyngingen kan ha en avslappende effekt på dem.

For de unge og de gamle

Barna vil alltid være glad i en morsom gyngestol, men disse flotte stolene er også godt egnet for den eldre garde. Og når setet ikke er for dypt, vil gyngebevegelsen gjøre det lettere for dem å komme seg ut av stolen også.

Se mer