Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Helse og skjønnhet

Helse og personlig pleie

Når du er ute etter produkter relatert til helse og skjønnhet, er vidaXL stedet å være. Nok avslapping er alltid innafor, og helse og personlig pleie er uadskillelig forbundet. Med våre kosmetikk- og pleieprodukter ser du alltid strålende ut. Foruten produkter for ansiktspleie har vi også spesialiserte produkter til eksempel for frisører og massører.

Forskjellige pleieprodukter

vidaXL er kjent for sitt store utvalg. Dette gjelder også for vår kategori Helse og skjønnhet. Her finner du alt som gjelder produkter for personlig pleie. Ta en titt på vår gel negletørker. Du kan lage de perfekte salongneglene i ditt eget hjem. Videre har vi ulike hårfjerningsprodukter. For å gjøre alt avslappende komplett, selger vi også flere massasjeprodukter. Våre massasjebord er for eksempel svært populære i salonger.

Bestil enkelt pleieprodukter og kosmetikk online

På vidaXL – er service nummer én. Du kan enkelt bestille ved å legge produkter i handlekurven din. Gå gjennom alle trinnene som angitt og de bestilte pleieproduktene vil bli levert til ditt hjem så snart som mulig. Ta en titt på vårt komplette sortiment med våre egne vidaXL-produkter og nyt de nye produktene hjemme.

Se mer