24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Hjem og hage  (310)
Dekorasjon  (310)
Kunstig flora  (310)

Kunstig flora

Viser: 1-48 av 310

Ikke tid til å vanne plantene? Velg kunstige planter

Hvis du ønsker å få litt grønne planter inn i innredningen din, men ikke har tid til å vanne og ta vare på plantene i hjemmet ditt, kan kunstige planter være den rette løsningen. Planter kan gi innredningen din et levende og friskt utseende, og i disse dagene ser de kunstige plantene akkurat ut som de ekte! Her på vidaXL har vi et flott utvalg av vakre, fargerike og realistiske plastikkplanter, som garantert vil lyse opp tilværelsen!

Livlige, kunstige planter

Her på vidaXL har vi et par smarte tips for de som er på utkikk etter kunstige planter. Det første er å tenke på hvordan den skal se ut. En tom plante med få blader kan se mindre livaktig ut enn en med mange blader. Når det gjelder farger, kan en plastikkplante med blader i forskjellige nyanser av grønn være det riktige valget. Det er også viktig å tenke på fargevariasjoner når du pynter med blomster. Kanskje ønsker du at fargene på blomstene skal passe innredningen din? I tillegg er materialene også en viktig del av beslutningstakingen, og har stor påvirkning på plantens utseende.

Eksotiske palmer i hjemmet ditt

Når du kommer hjem fra den flotte sommerferien hvert år, savner du palmene? Nå kan du få denne tropiske følelsen i ditt eget hjem, med en vakker kunstig palme fra vidaXL. Disse trærne har fulle, vakre blader som får dem til å se og føles svært realistiske. De er 80 cm høye og vil være et velkomment tillegg til ethvert rom!

Rengjøre kunstige planter

Du trenger selvfølgelig ikke å vanne de kunstige plantene, men de trenger å rengjøres fra tid til annen. Du kan enkelt tørke av den med en tørr klut, og før du vet ordet av det er bladene skinnende grønne igjen, og livet er på topp!

Se mer