Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Kunstig flora

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Vis mer
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Ikke tid til å vanne plantene? Velg kunstige planter

Hvis du ønsker å få litt grønne planter inn i innredningen din, men ikke har tid til å vanne og ta vare på plantene i hjemmet ditt, kan kunstige planter være den rette løsningen. Planter kan gi innredningen din et levende og friskt utseende, og i disse dagene ser de kunstige plantene akkurat ut som de ekte! Her på vidaXL har vi et flott utvalg av vakre, fargerike og realistiske plastikkplanter, som garantert vil lyse opp tilværelsen!

Livlige, kunstige planter

Her på vidaXL har vi et par smarte tips for de som er på utkikk etter kunstige planter. Det første er å tenke på hvordan den skal se ut. En tom plante med få blader kan se mindre livaktig ut enn en med mange blader. Når det gjelder farger, kan en plastikkplante med blader i forskjellige nyanser av grønn være det riktige valget. Det er også viktig å tenke på fargevariasjoner når du pynter med blomster. Kanskje ønsker du at fargene på blomstene skal passe innredningen din? I tillegg er materialene også en viktig del av beslutningstakingen, og har stor påvirkning på plantens utseende.

Eksotiske palmer i hjemmet ditt

Når du kommer hjem fra den flotte sommerferien hvert år, savner du palmene? Nå kan du få denne tropiske følelsen i ditt eget hjem, med en vakker kunstig palme fra vidaXL. Disse trærne har fulle, vakre blader som får dem til å se og føles svært realistiske. De er 80 cm høye og vil være et velkomment tillegg til ethvert rom!

Rengjøre kunstige planter

Du trenger selvfølgelig ikke å vanne de kunstige plantene, men de trenger å rengjøres fra tid til annen. Du kan enkelt tørke av den med en tørr klut, og før du vet ordet av det er bladene skinnende grønne igjen, og livet er på topp!

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter