24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Jernvare

Viser: 1-48 av 4776
  • ...

Jernvare for alle handymen

En av vidaXLs hovedstyrker er vårt meget brede produktsortiment. Du finner møbler, sportsartikler, men også jernvare i vår nettbutikk. Enten du er en profesjonell handyman eller en amatør - hos vidaXL finner du produkter for begge. I maskinvareforretninger betaler du ofte litt penger for spesialiserte verktøy. VidaXL ønsker imidlertid å tilby kvalitets jernvare og verktøy for den beste prisen. I tillegg til produkter fra vårt eget vidaXL-merke, finner du også produkter av mer kjente merkevarer som Irwin, Toolpack, Brennenstuhl og ProPlus.

Ulike typer jernvare og verktøy

På vidaXL finner du ulike typer jernvare, for eksempel vinduer, veggpaneler og dører. Vi har også materialer for elektrikere og ulike gjerder å sette rundt store landområder. Når du sjekker ut vårt verktøyavsnitt, vil du bli overrasket av mengden produkter vi har. Fordi vi har produkter for både spesialister og håndverkere, kan du finne alt i vår nettbutikk. Vi prøver å tilby en stor mengde produkter, slik at vi kan hjelpe hver handyman!

Ta en titt på jernvarene i våre auksjoner og andre tilbud

Gode avtaler gjør alle glade. Det er derfor du vil finne ulike auksjoner og daglige og ukentlige avtaler. Ta en titt i nettbutikken vår, og kanskje finner du den jernvaren og / eller verktøyene du trenger. Vær rask, så du kan score den beste avtalen!

Se mer