Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Møbler  (2105)
Hagemøbler  (2105)
Hagebord  (449)
Hagegrupper  (732)
Hagekrakker  (27)
Putekasser  (94)

Hagemøbler

Hagemøbler fra vidaXL

vidaXL er kjent for sitt store utvalg av produkter for hjem og hage, blant annet hagemøbler. Foruten flere kjente varemerker og mindre kjente varemerker, kan du også finne mange produkter fra vidaXLs eget merke. Gjennom årene ble hagemøblene våre forbedret, gjort enda mer komfortable, og vi har lagt til enda flere alternativer og funksjoner. På vidaXL kan du virkelig finne alt: komplette salongsett, hagebord (med eller uten stoler), solsenger, hagebenker og separate hagestoler. Og siden ikke alle har mye plass til rådighet, har vi også skapt mye variasjon i disse produktene. For balkonger og mindre hager kan du få et bistrosett eller et tidløst hagemøbelsett av tre, og i en stor hage vil salong- eller hagemøbelsettene våre absolutt ikke se ut av sted. Vi liker å tenke på alle kundene våre!

 

Kjøpe hagemøbler online  

Er ditt hagesett allerede et par år gammel? Da leter du kanskje etter noe nytt. Akkurat som for interiøret ditt, er det nye trender for utemøbler hvert år. Hvis du vil kjøpe hagemøbler, er det noen få ting du må ta i betraktning. Det kan føles som et unødvendig tips, men størrelsen og målene på et fint salongsett er ikke nevnt uten grunn. Vi elsker mottoet "drøm stort", men hvis dette ikke går bra med den lille hagen din, har du det bedre med en vakker rottinghagesett med to stoler, eller et fint bistrosett perfekt for en romantisk middag for to. Når du kjøper online er det enda viktigere å virkelig vurdere spesifikasjonene for produktet, slik at du ikke kaster bort pengene og tiden. På vidaXL kan du enkelt bestille hagemøbler: vi tilbyr helt gratis frakt og retur!

 

Ta en titt på våre hagemøbler på salg

Det å kjøpe et nytt hagesett kan være en veldig stor utgift. På grunn av dette kan du finne forskjellige hagemøbler til salgs på vidaXL. Vi mener at alle skal kunne nyte en fin komfortabel stol i sin egen hage. Det er ingenting bedre enn å slappe av i ditt eget salongsett den første varme vårdagen eller på en varm sommer ettermiddag, ikke sant?

 

Skaff design hagemøbler for en fantastisk pris

Det er også hyggelig å velge en viss stil i uteområdet. Liker du landlig, romantisk eller moderne og elegant? Vi har mange luksuriøse design hagemøbler i vårt utvalg, som store salongsett. Disse settene er laget av høykvalitetsmaterialer som rotting, kurvstrå, polyrotting, tre eller aluminium. Dette garanterer mange års moro! Mange salongsett består av separate deler, så hvis du vil endre litt på ting, kan du velge et nytt oppsett og gi hele hagen et nytt utseende.

Se mer