24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (1094)
Hagemøbler  (1094)
Hagebord  (283)
Hagegrupper  (324)
Putekasser  (71)

Hagemøbler

Viser: 1-48 av 1094
  • ...

Hagemøbler fra vidaXL

vidaXL er kjent for sitt store utvalg av produkter for hjem og hage, blant annet hagemøbler. Foruten flere kjente varemerker og mindre kjente varemerker, kan du også finne mange produkter fra vidaXLs eget merke. Gjennom årene ble hagemøblene våre forbedret, gjort enda mer komfortable, og vi har lagt til enda flere alternativer og funksjoner. På vidaXL kan du virkelig finne alt: komplette salongsett, hagebord (med eller uten stoler), solsenger, hagebenker og separate hagestoler. Og siden ikke alle har mye plass til rådighet, har vi også skapt mye variasjon i disse produktene. For balkonger og mindre hager kan du få et bistrosett eller et tidløst hagemøbelsett av tre, og i en stor hage vil salong- eller hagemøbelsettene våre absolutt ikke se ut av sted. Vi liker å tenke på alle kundene våre!

Kjøpe hagemøbler online  

Er ditt hagesett allerede et par år gammel? Da leter du kanskje etter noe nytt. Akkurat som for interiøret ditt, er det nye trender for utemøbler hvert år. Hvis du vil kjøpe hagemøbler, er det noen få ting du må ta i betraktning. Det kan føles som et unødvendig tips, men størrelsen og målene på et fint salongsett er ikke nevnt uten grunn. Vi elsker mottoet "drøm stort", men hvis dette ikke går bra med den lille hagen din, har du det bedre med en vakker rottinghagesett med to stoler, eller et fint bistrosett perfekt for en romantisk middag for to. Når du kjøper online er det enda viktigere å virkelig vurdere spesifikasjonene for produktet, slik at du ikke kaster bort pengene og tiden. På vidaXL kan du enkelt bestille hagemøbler: vi tilbyr helt gratis frakt og retur!

Ta en titt på våre hagemøbler på salg

Det å kjøpe et nytt hagesett kan være en veldig stor utgift. På grunn av dette kan du finne forskjellige hagemøbler til salgs på vidaXL. Vi mener at alle skal kunne nyte en fin komfortabel stol i sin egen hage. Det er ingenting bedre enn å slappe av i ditt eget salongsett den første varme vårdagen eller på en varm sommer ettermiddag, ikke sant?

De siste års hagetrender

I det siste har noen få ting endret seg og i dag er de uunnværlige i hagen.

Trend 1: Design for inne og ute. En av de mest karakteristiske endringene er at designet utvides fra innendørs til utendørs. Du vil ofte se samme stil, farger og materialer som også brukes innendørs. Du kan få et slikt utseende med dyrere hagemøbler, men det er absolutt også mulig med rimeligere priser du kan finne på vidaXLs hagemøbelutsalg.

Trend 2: Store salongsett. En annen ting du virkelig trenger i hagen, er et salongsett. Salongsett har blitt stadig større de siste årene, noe som betyr at du kan få mange mennesker til å slappe av samtidig. Fordelen med et salongsett er at du ofte kan plassere dem på mange forskjellige måter. På denne måten kan du alltid få settet til å passe til det rommet du har. Når det gjelder salongsett, har vidaXL også et bredt utvalg av materialer, modeller og farger.

Trend 3: Bruk av naturlige materialer. Man kan se at det har blitt brukt naturlige materialer i hagemøbler i noen år nå. Delvis kan dette forklares fordi det er holdbare materialer som varer lenge. Men de ser også fint ut, og for eksempel vil tre gi hagen din en varm og rustikk følelse. Tre kan også enkelt kombineres med andre stiler og materialer. Dette gjør det enkelt å blande forskjellige møbler og tilbehør du allerede har med de nye hagemøblene i tre.

Ovennevnte trender beviser gang på gang at du ikke alltid trenger de dyreste tingene for å skape en vakker og koselig stemning!

Lagring av hagemøbler

Dessverre må alle gode ting slutte, så også sommersesongen. Dette betyr at du ikke kan sitte ute lenger uten å bli forkjølet. For å sikre at dine hagemøbler forblir vakre, er det da viktig å vedlikeholde dem godt og oppbevare dem på et tørt sted. Det er imidlertid ikke nødvendig å dra hele settet innendørs når det bare er litt regn. Du kan dekke til hele settet med et hagemøbeltrekk. Men oppbevar alltid putene innendørs. På denne måten kan nyte dine hagemøbler og tilbehør enda lenger.

Skaff design hagemøbler for en fantastisk pris

Det er også hyggelig å velge en viss stil i uteområdet. Liker du landlig, romantisk eller moderne og elegant? Vi har mange luksuriøse design hagemøbler i vårt utvalg, som store salongsett. Disse settene er laget av høykvalitetsmaterialer som rotting, kurvstrå, polyrotting, tre eller aluminium. Dette garanterer mange års moro! Mange salongsett består av separate deler, så hvis du vil endre litt på ting, kan du velge et nytt oppsett og gi hele hagen et nytt utseende.

Se mer