Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Lagrings- og inngangsbenker

 

En oppbevaringsbenk: praktisk og vakker

En oppbevaringsbenk er et møbel som ofte blir glemt. Dette møbelet blir ikke sett på som like viktig som en sofa, spisebord eller skap, men du vil fort finne ut at en oppbevaringsbenk har sine fordeler. vidaXL har et stort utvalg av benker med lagringsplass. Disse benkene kan ofte åpnes med et lokk, men de finnes også de som leveres med skuffer.

Et uunnværlig møbel

Hvis du har små barn vet du alt om sko som ligger og flyter rundt. En oppbevaringsbenk i gangen er den ideelle løsningen for et slikt problem. Du kan bruke den til å lagre skoene, og barna vil ikke ha problemer med å finne favorittparet sitt om morgenen. Du kan også plassere en oppbevaringsbenk i stuen for å gjemme unna leker. Men disse benkene kan brukes til så mye mer enn barnas leker. Du kan lagre puter, tepper, eller noe annet tilbehør du vil ha i nærheten.

Oppbevaringsbenker med et lokk eller skuffer

Hos oss på vidaXL vil du finne et stort utvalg av hendige oppbevaringsbenker. Det er viktig å tenke på hva det faktisk er du skal lagre i din splitter nye benk, før du tar valget. En benk med et lokk har som oftest mer lagringsplass enn de med skuffer. Disse modellene er bedre, og noen kommer også med en ryggstøtte. Benker med skuffer har en mer rustikk følelse, men vil også ta seg godt ut i den moderne innredningen.

Benksett

Hvis du trenger masse lagringsplass, kan et sett med oppbevaringsbenker være et godt valg. Da vil du for eksempel få to benker og en fotskammel. Skammelen har en dobbel funksjon, du kan legge beina på den, mens den samtidig har lagringsplass for mindre gjenstander.

 

Se mer