24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (460)
Bord  (460)
Spisebord  (460)

Spisebord

Viser: 1-48 av 460
  • ...

Store og små spisebord

Når du har en stor familie eller en veldig stor spisestue som trenger noe ekstra, er et stort spisebord en flott løsning. Dette bordet blir ofte sett på som stue eller kjøkken, og det er der familien kommer sammen for å spise middag og snakke om dagene sine. På vidaXL finner du et ypperlig utvalg av spisebord i flere forskjellige materialer, fra tre til en kombinasjon av metall og glass. Foruten dette tilbyr vi også vakre barbord, stoler og spisesett som passer for mindre hus eller leiligheter.

Tips for å plukke et spisebord

Å velge riktig spisebord tar litt forberedelse. Vi er her for å gi deg nyttige råd:

  • Husk hvor bordet må plasseres. Mål tilgjengelig plass veldig nøye for å unngå skuffelse.
  • Velg et bord som samsvarer med din interiørstil. Et trebord går ofte godt med hvert interiør, men et bord med glasstopp ville være bedre egnet for et moderne interiør.
  • Husk antall stoler du vil ha under bordet, hvis du kjøper bordet og stolene separat, og ikke i spisestuen. Hvis du vil legge til flere stoler senere, må du kanskje vurdere et større bord.

Velge de rette stolene

Når spisebordet er valgt, er det på tide å se etter flotte stoler. For eksempel, velg noen fine (kunstige) skinnstoler som vil komplimentere et tre- eller glassbord perfekt. Det er også et alternativ å skape et unikt og eklektisk utseende ved å kombinere ulike typer stoler, med forskjellige former, materialer eller farger.

Barbord for små plasser

Har du et lite hus eller stue? Da er det viktig at du bruker rommet ditt klokt. Et barbord er en flott løsning, da den er høyere og det gir rommet en mer romslig atmosfære.

Se mer