Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Hjem og hage  (411)
Belysning  (411)

Utendørsbelysning

Viser: 1-48 av 411

Lys opp hagen din med vidaXLs utendørsbelysning

Med vidaXLs løsninger for utendørsbelysning blir du aldri utelatt i mørket igjen! Bortsett fra funksjonelle utelys, som hagelamper eller utelamper med bevegelsessensor, er det også rikelig med stemningsbelysning å velge mellom. Hvis du elsker å være ute på en varm sommerkveld, kan du ikke gå uten god belysning. Det er enkelt å skape den rette atmosfæren med skikkelig lys. Plasser lampene i mørke hjørner av hagen din, eller sikt dem mot bestemte områder du vil se opplyst om natten. Du vil umiddelbart merke endringen i atmosfæren. vidaXL har et bredt utvalg av utendørsbelysning, inkludert lamper du plasserer i bakken, lysekroner, vegglamper, takarmaturer, sensorlamper, solcelledrevne lamper og lykter.

 

Ulike typer utendørsbelysning

Utendørsbelysning er et av de viktigste elementene som bidrar til atmosfæren du skaper i hagen etter solnedgang. Kast litt lys på et mørkt hjørne av hagen din med en lysarmatur på veggen. Andre alternativer inkluderer et spotlys under et tre, eller på et annet fint sted i hagen, for aksentbelysning. Bortsett fra disse trendy utelysene, er vidaXL også stedet å gå for funksjonelle (men fortsatt stilige!) utelamper. Sensorlamper slå på automatisk når noen kommer i nærheten av inngangsdøren eller bakdøren. Det kan også være nyttig å legge til belysning på hagestien, slik at ingen ved en tilfeldighet tramper ditt nye blomsterbed.

 

Lag en utendørsbelysningsplan

Akkurat som med innendørsbelysning, er det en god ide å lage en belysningsplan for utendørsbelysning også. Tenk på hvilke deler av hagen din som kan dra nytte av litt ekstra lys, hvilken atmosfære du vil skape og hva formålet med lysene dine er. Velg sterkere lys for å plassere langs hagestien din, i nærheten av døren eller ved skuret. Ta hensyn til en mykere farge på lys for stemningsbelysning. Ta en titt på vidaXL-utvalget og sørg for at du ikke blir liggende i mørket!

 

Solcelledrevne utelamper

Når du leter etter et energieffektivt lys, anbefaler vi solcelledrevne lamper. Disse lampene lades på dagtid, slik at de kan spre sitt vakre lys om natten. Noen lamper har også reservebatterier. Dette betyr at de alltid vil lyse opp, selv om solen ikke har vist seg.

Se mer