Skandinavisk interiørstil

Lys, naturlig og tidløs

 

Et skandinavisk interiør skal være enkelt, funksjonelt og fremfor alt lyst. Selv om minimalisme er et viktig trekk ved den skandinaviske stilen - er den aldri kjedelig, men varm og innbydende. Denne interiørstilen har en sterk tilknytning til naturen som du vil se i blandingen av materialer og teksturer. Det er en stil der du vil føle deg hjemme fra det øyeblikket du kommer inn i rommet.

 

Se alle skandinaviske elementer

 

Koselig skandinavisk interiør

Det er noen tips og triks du må huske på for å skape den typiske skandinaviske koselige atmosfæren. Husk først at ikke alt trenger å være hvitt. Arbeid med en hvit base og legg til naturlige farger som svart, grått og pasteller og mange planter for en skvett farge. Den varme hyggen er skapt ved å bruke mye treverk i møbler og gulv og legge til forskjellige teksturer i tepper, puter og møbeltrekk som matcher fargepaletten.

 

 

 

 

Slipp inn lyset

Et skandinavisk interiør er kjent for å være lett og lyst. Ettersom det stammer fra Skandinavia hvor vintrene kan være lange og mørke, er det viktig å la så mye naturlig lys inn som mulig. Hvis du ikke har store vinduer, plasserer du lyspunktene dine strategisk for å få mest mulig ut av det og bruke speil for å reflektere lyset.

 

 

Se alle skandinaviske elementer

  

Kolleksjoner

Ser du noe du liker? Mix og match!

 

Se alle stilarter for 2021