Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (72)
Hagemøbler  (72)
Putekasser  (72)

Putekasser

Viser: 1-48 av 72

Skaff deg utendørs putekasser online på vidaXL

Utendørs putekasser er den ideelle måten å legge bort uteputene dine (eller andre ting, selvfølgelig). Om vinteren er det best å holde dine utemøbler inne, eller bruke et møbeltrekk. Og hvis du ikke har plass til et stort hagehus, er en putekasse den ideelle løsningen for å holde putene i topp tilstand for våren og sommeren. Disse hageoppbevaringsboksene gir nok plass til å lagre alle puter, eller hageverktøyene dine. Ved å lage mye lagringsplass i hagen din, kan du sørge for at hagen alltid ser ryddig ut. Legg bort alle lekene til barna, putene og andre ting, så får du hagen til å se ren og ryddig ut på kort tid. vidaXL har et bredt utvalg av hagemøbler og produkter. Kolleksjonen av utendørs putekasser har design i forskjellige farger, materialer og størrelser. Og hvis du leter etter mer lagringsplass? Vel, det er alltid muligheten til å kjøpe mer enn en kasse.

Leter du etter en utendørs putekasse?

På vidaXL har du mange kasser å velge mellom. Bortsett fra attraktive putekasser i polyrotting til uteputene, kan du gå med en kasse laget av heltre akasie, og gi hagen din et naturlig utseende. Alle boksene er værbestandige og har vanntett fôr. Oppbevaringsboksene kan også brukes inne. Har du valgt et materiale? Så er det bare igjen å velge utendørs putekasse i riktig størrelse for dine puter og hageutstyr.

Sikker lagring i en utendørs putekasse

Utendørs putekasser er ideelle for å lagre bort alt du trenger i hagen om sommeren. Om vinteren anbefaler vi at du lagrer uteputene dine innendørs, for å forhindre at fuktighet og kondens trenger inn i dem. Se hvor mange puter du trenger å lagre, og velg en oppbevaringsboks som er stor nok for dem alle!

Se mer