Hjemmekontor-kategorier


Gjør et ekstra rom til et kult hjemmekontor med våre tilbehør til hjemmekontor! Ikke sikker på hvilken type møbler du trenger? Ikke noe problem! Møbelsett for hjemmekontor eller individuelle skrivebord, stoler og oppbevaringsløsninger er et must. Hva med et stående skrivebord eller et fargerikt arkivskap for å krydre opp hjemmekontoret ditt?

Husk også innredningen! Legg til et personlig preg til hjemmekontoret ditt med veggkunst, planter og skrivebordstilbehør. Lurer du på hva som er forskjellen mellom kontormøbler og hjemmemøbler? Kontormøbler er bygget for å tåle slitasje ved daglig bruk, mens hjemmemøbler er fokusert på komfort og stil. Heldigvis har vi begge deler.Hjemmekontor-samlinger


Hjemmekontoret ditt kan enkelt bli den inspirerende plassen du trenger med vårt hjemmekontortilbehør. For det første vil en kontorstol hjelpe deg med å opprettholde en god holdning mens du jobber. God hjemmekontorinspirasjon kommer fra et organisert skrivebord med kontorrekvisita. Legg til litt veggdekor for en skvett av farge. Enten du foretrekker motiverende plakater, naturscener eller popkunst, er det noe for enhver smak. Med disse morsomme og funksjonelle gjenstandene i hjemmekontor-samlingen din, vil du faktisk glede deg til å sette deg ned på jobb!

Gamingstol


Veggdekor

789.00 kr

Inkl. MVA

148,87 kr /m²


Viktige kontorrekvisita

-10%
519.00 kr

Inkl. MVA


Innredningstips og ideer til hjemmekontoret


Det er enkelt å designe det riktige arbeidsområdet med litt inspirasjon til hjemmekontormøbler. Du kan velge kontormøbelsett eller velge individuelle deler for hjemmet ditt. Vi anbefaler at du tar en titt på våre kjøpsguider for møbler – de er veldig nyttige! Er du usikker på hvordan du skal dekorere hjemmekontoret ditt? Prøv våre hjemmekontorideer. Et godt utgangspunkt er å sjekke ut interiørstilene våre og de hotteste trendene for inspirasjon.

Interiørstiler

Finn din favorittinnredningsstil og finn produkter som passer til hver stil. Gjør huset ditt til et hjem i dag!

Les merkeyboard_arrow_right

Lær hvordan du velger en gamingstol

Jo mer tid du bruker på å sitte, desto viktigere er valget ditt.

Les merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for å se kundene våre skape vakre rom med produktene våre og dele dem med #sharemevidaXL. Fra imponerende hagedesign til koselig interiør, er kundenes kreativitet virkelig inspirerende. Du kan også bli med i vårt fellesskap og dele dine egne vidaXL-inspirerte design. La oss feire lidenskapen vår for vakre, komfortable oppholdsrom og inspirere hverandre til å skape enda mer fantastiske design!

Oppdag alt