Hotteste trender: Gylne aksenter

Det snevet av glamour hjemmet ditt trenger for å egentlig skille seg ut

 

Gull har alltid vært et symbol på rikdom og luksus. Bruken i interiørdesign utviklet seg over tid, fra rikdom til kitsch. Hvis det er balansert riktig, skaper gull en luksuriøs og elegant estetikk.

Gylne aksenter er tilbake i stil, og har sikkert fanget vår oppmerksomhet. Våg å bruke gylne aksenter for å skape en elegant stemning, eller velg et design med noen elegante gylne detaljer. Dekorer hjemmet ditt med gulltilbehør eller møbler med en gullfinish for et delikat utseende.

 

 

Fargekombinasjoner som er både dristige og beroligende

Å bruke gylne aksenter kan virke som en utfordring, men heldigvis kan denne stilige trenden lære oss hvordan vi kan unngå dårlig design. Gull bør nedtones med en smart fargepalett, og vi er her for å gi deg noen alternativer.

Det sikreste valget er å bruke svart og hvitt med gylne aksenter. Denne kombinasjonen skaper et virkelig raffinert utseende. Du kan også bruke nøytrale nyanser i kombinasjon med gull. Dette vil tilføre hjemmet ditt litt varme. Til slutt kan du også velge et veldig dristig fargevalg, som kombinerer et snev av gull med dyp grønn eller blå, eller en myk champagne-rosa palett for et fantastisk design som lar deg skille seg ut.

 

 

Gull må brukes med de riktige materialene

Gull bør alltid brukes sammen med de riktige materialene. Ettersom gull er så luksuriøst, trenger det en subtil base som lar det skinne, men ikke for mye. Når det gjelder møbler og tilbehør, skal du velge et materiale som passer til rommet for å skape et balansert utseende. Å legge til gull i kombinasjon med stål eller glass skaper en flott, moderne følelse. Du kan også matche gylne aksenter med heltre for å skape et stilig rom. For en fullstendig ekstravagant design, kombiner gylne aksenter med marmor og fløyel.

 

      

Bruk gylne aksenter for å gjøre innredningen utrolig herlig

Svart og hvitt minimalistisk interiørdesign fortjener også å skille seg ut. Litt gull er den perfekte løsningen. Kasteputer, gardiner eller lysarmaturer kan alle være kledd med gylne aksenter for et livlig og stilig utseende. Fremhev bestemte rom i hjemmet ved å skape en varm og innbydende atmosfære i ditt eksisterende design. Husk også at gylne aksenter kan brukes til å trekke oppmerksomhet til mindre rom. Litt skinnende gull gir inntrykk av at et rom er mer åpent og romslig.