Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Møbler  (28)
Bord  (28)

Sammenleggbare bord

Praktiske sammenleggbare bord

Hvis du ikke har mye plass, eller ikke ønsker å bruke bordet hele tiden, kan et sammenleggbart bord være nettopp det du er på utkikk etter. Disse bordene kan enkelt legges sammen for å spare plass når de ikke er i bruk. Her på vidaXl har vi et stort utvalg av sammenleggbare bord for både innendørs og utendørs bruk. Du vil også finne en rekke klappbord i sortimentet vårt. Disse er ideelle for periodisk bruk, da de ikke bare er veldig solide, men også kan lagres et annet sted uten å ta opp for mye plass!

Sammenleggbare bord for mindre rom

For mindre rom kan det være lurt å velge et bord som er enkelt å brette sammen og lagre et annet sted. Dette gir deg muligheten til å bruke dette området til å bevege seg, et sted som ellers ville vært i bruk til bordet. Du kan også bruke sammenleggbare bord i mindre hager. Hvis du ønsker å sette deg ned med middagen utendørs, kan du raskt og enkelt dra frem dette bordet. Akkurat som et klappbord, når det er brettet sammen tar det ikke store plassen, og kan enkelt lagres et annet sted. Fantastisk!

Bord for innendørs og utendørs bruk

Sammenleggbare bord er ideelle for både innendørs og utendørs bruk. Et sammenleggbart bord i hagen vil være veldig praktisk i sommermånedene, og kan enkelt lagres et annet sted når været blir kjøligere. Sammenleggbare sidebord er fine å ha i bakhånd når det kommer mange gjester på besøk, eller du trenger et ekstra sted å sette drikke og snacks, bare sett opp bordet og plasser det der du ønsker!

Se mer