24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (328)
Hagemøbler  (328)
Hagegrupper  (328)

Hagegrupper

Viser: 1-48 av 328

Finn riktig hagegruppe til balkongen eller hagen

Sommeren kommer, og du kan knapt vente på de varme sommerdagene i hagen eller på balkongen. Imidlertid er det ett problem... hagemøblene er gamle eller matcher ikke lenger. Med en hagegruppe er du definitivt godt forberedt på den solfylte sesongen. På vidaXL finner du forskjellige billige hagemøbler for hage og balkong, hagestoler, putekasser, hagekrakker & hagebord. Vi vil fortelle deg hvilke hagemøbler som passer ditt uteområde best, og hvordan du kan vedlikeholde dine hagemøbler slik at du kan nyte dem i lang tid!

Hagemøbelsett: en utendørs stue 

Et hagemøbelsett består vanligvis av et bord og minst to stoler, så du har alle viktige møbler klare til når det endelig er sommer. I tillegg er en fordel med hagemøbelsett at alle elementene passer sammen, og de er billigere sammenlignet med når du for eksempel kjøper et bord, separate stoler og en benk.

Hagemøbelsett som for tiden er veldig trendy, er laget av materialer som polyrotting, metall eller plast. De er enkle å rengjøre, værbestandige og passer perfekt til utendørs bruk. Avhengig av modell, kan stoler stables eller skyves helt under bordet for å spare plass. 


Hagemøbelsett – det er plass til alle! 

Avhengig av hvor mange seter du trenger og hvor mye plass du har i hagen, har vidaXL forskjellige sett å tilby.

Slapp av på balkongen: plassbesparende bistrosett 

3-delers balkongsett er en enkel løsning for små balkonger, terrasser eller det lille stedet i skyggen under favorittreet ditt. De består av et lite rundt eller firkantet bord, som noen ganger også kan brettes, og to matchende hagestoler. Møblene kan raskt demonteres og oppbevares i garasjen, kjelleren eller annen lagringsplass. Hvis du leter etter noe forskjellig, passer en krakk også perfekt på en liten balkong. Du kan bare skyve den under bordet når den ikke er nødvendig.

Grillfest med hele familien – store spisegrupper med masse sitteplasser

Har du en stor hage, og elsker du å invitere familie, venner eller naboer til grillmat eller et glass vin? For disse kveldene trenger du en stor spisegruppe med mange hagestoler. På vidaXL kan du til og med finne utendørs spisegrupper for opptil 12 personer. Det finnes en spisegruppe for alle!

Romantisk solnedgang på terrassen – billige salongsett 

Hvis du har en stor terrasse, er et salongsett som utfyller spisegruppen en god løsning. Etter den koselige grillen, kan du ganske enkelt bytte til salongsettet med gjestene dine for å nyte de siste solstrålene med en kald drink. Et salongsett er som å ha en komfortabel sofa i hagen og inviterer deg til å slappe av. På vidaXL finner du salongsett som består av en sofa, lenestol eller krakk og et matchende bord. Salongmøbler er generelt litt lavere enn vanlige utemøbler og tilbyr god sitteplass. Ryggstøttene og armlenene er litt bredere og sitteputene er fine og myke, slik at du kan slappe av i lang tid.

Flere vidaXL-salongsett kan plasseres slik du måtte ønske. Velg oppsettet som passer til hagen din. Du kan også dele det opp og plassere en del av settet på plenen og en del på terrassen. Hvis du plasserer salongsettet nær en vegg, er du skjermet for vind og sol – noe som er enda bedre for å slappe av på ditt salongsett.

 

De beste materialene for hagemøbelsett 

For å sikre at du kan nyte hagemøbelsettet ditt i lang tid, er hagemøblene våre laget av værbestandige materialer som er enkle å vedlikeholde, for eksempel polyrotting, heltre, plast og metall. I dag ser du også kombinasjoner av materialer - miks og match hva du vil og skap din egen stil!

Hagemøbler laget av tre 

Heltre som gir hagen et rustikt utseende er akasie, teak og eukalyptustre. I tillegg til det fine utseendet er treverket også veldig solid. For å sikre at det holder seg fint, må du ta vare på det regelmessig - hold det rent og påfør en spesiell olje.

Hagemøbler av polyrotting: trendy med lite vedlikehold

Polyrotting er utviklet spesielt for uteområdet og ligner det naturlige motstykket, rotting. Polyrotting er laget av syntetiske materialer, for det meste polyetylen. Hagemøbler laget av polyrotting er værtette og værbestandige, og varer lenge. Polyrotting er UV-bestandig og basene er laget av rustfritt stål, så den er så robust som mulig og samtidig lett.

Når høsten kommer, bør du rengjøre dine hagemøbler av polyrotting og oppbevare dem under et deksel eller inne, slik at snø og regn ikke skader dem. På denne måten kan du nyte hagemøbelsettet ditt i lang tid.

Utemøbler laget av metall: klassisk and praktisk

 Hagemøbler laget av pulverlakkert rustfritt stål eller aluminium er lett, værbestandig og lett å rengjøre. Regn og UV-stråling påvirker ikke disse materialene. Takket være sin lette vekt og praktiske sammenleggbare funksjoner, er møbelsett av aluminium plassbesparende. På vidaXL kan du også finne romantiske modeller med blomster og dekorasjoner. De ser bra ut ved siden av f.eks. en dam eller et gammelt tre. Du vil skape en romantisk atmosfære på kort tid!

 Hagemøbler i plast: billig og lett 

 Hagemøbler i plast kan bestå av forskjellige materialer og er ofte ganske billige. Alle plastmøbler er værbestandige og de krever lite vedlikehold. Det er også veldig praktisk – som regel kan du stable eller brette det, slik at du enkelt kan transportere og oppbevare det.


Andre ting du må huske på når du kjøper et nytt hagemøbelsett

Hvis du har begrenset plass på balkongen eller terrassen, er sammenleggbare stoler og sammenleggbare bord et godt valg, siden du kan legge dem til side for å spare plass. Selv om vinteren tar de lite plass i garasjen, kjelleren eller lagringsrommet.

Liker du å lene deg tilbake og drømme om et tropisk sted? Da er hagestoler med justerbar ryggstøtte det rette valget for deg. Når du vil sitte oppreist igjen, skyver du på spaken, og du kan slappe av og sole deg.

Salongsettene på vidaXL har matchende puter, som er vannavvisende og smussavvisende og gjør avslapning enda mer avslappende. Det nye salongsettet ditt er klart til bruk når du får tak i det - legg på putene og la slappa begynne! 


Hvordan ordentlig vedlikeholde hagemøbelsettet ditt 

Selv om hagemøbler er laget av værbestandige materialer som krever lite vedlikehold, bør du sjekke og ta vare på dem regelmessig. På denne måten kan du bruke dine nye hagemøbler i veldig lang tid. Vi har noen enkle tips til deg!

1. Vedlikeholdstips for hagemøbler 

Hvis hagemøblene dine er skitne, kan du rengjøre dem med en fuktig klut. Møbler av metall, plast og polyrotting kan vaskes med hageslangen. Unngå kjemiske rengjøringsmidler da de kan skade overflaten.

For sta flekker på møbler eller møbeltrekk, tilsett litt såpe til lunkent vann og rengjør det. Hvis setetrekkene kan fjernes, kan du vaske dem med et mildt vaskeprogram i vaskemaskinen. Hvis du har valgt hagemøbler av tre, bør du rengjøre dem regelmessig og bruke en spesiell olje for trepleie slik at de ikke blir sprø og mister glansen.

2. Oppbevar dine hagemøbler om vinteren 

 Hvis du vil bruke hagemøblene dine over lengre tid, bør du bruke et beskyttelsesdeksel til oppbevaring om vinteren, slik at de er beskyttet mot dårlig vær og kuldegrader. Hvis du har plass i kjelleren, hageskuret eller garasjen, bør du oppbevare møblene dine innendørs. Hagemøbler og møbeltrekk skal oppbevares tørt, men ikke for varmt, slik at tre ikke sprekker og plastmøbler beholder formen. Seteputer kan oppbevares i ekstra støttebokser for å beskytte dem mot fuktighet og møll.

 

Konklusjon: finn riktig hagesett for deg 

 Hagemøbelsett består vanligvis av et bord og matchende stoler som er skreddersydd for hverandre. Materialene er enkle å rengjøre og værbestandige, så du kan bruke dem uten bekymringer i hagen. Avhengig av hvor mange seter du trenger og hvor mye plass du har, kan du velge mellom forskjellige hagemøbelsett:

Bistrosett: Et balkongsett bestående av et sammenleggbart bord og to sammenleggbare eller stablestoler, er ideelt for å slappe av på en balkong eller en liten terrasse. Disse møblene kan ofte lagres bort for å spare plass.

Utendørs spisegrupper: Hver av gjestene dine kan sitte ved et stort spisebord med fire til åtte stoler og et bord. Med et uttrekkbart hagebord kan bordet utvides på kort tid.

Salongsett: Et salongsett består av lave sitteplasser som sofa, lenestol og krakk med matchende puter og et matchende bord. Salongsett er for øyeblikket veldig trendy og inviterer deg til å slappe av.

Se mer