Hotteste trender: fløyel

Moderne eleganse med fløyelsutseende og stemning

 

Fløyel har eksistert i århundrer. Det er derfor ikke overraskelse at den fortsatt er en av de mest populære interior designtrender i dag. Fløyel, som et materiale, har utviklet seg vakkert fra den mørke viktorianske estetikken til den moderne estetikken vi kjenner i dag.

Det beste med å dekorere med fløyel er at den passer overalt. Dem passer med alle rom, oppsett, stil eller møbler. Den lar deg lage dristige motiver med fremtredende stykker, eller du kan velge et mer subtilt utseende med fløyelsaktig tilbehør. Sist, men ikke minst, oppmuntrer fløyel deg også til å leke med kontrast for en enestående visuell appell.

 

 

Fremtredende stykker

Velvet er fremtredende av seg selv. Når den brukes som et fokuspunkt i interiørdesign, skaper den et utseende som ikke ligner noe annet. Avhengig av rommet du dekorerer, velg fløyelsmøbler som trekker all oppmerksomhet. Når du legger en fløyelssofa til stuen din, vil det utvilsomt få rommet til å skinne. Du kan velge mellom en Chesterfield fløyelssofa i lyse farger og en minimalistisk med metallben for et mer moderne utseende.

Ved hjelp av en fløyelsaktig seng kan du legge til raffinement på soverommet ditt. Hvis du vil ha et elegant soveromoppsett, kan du velge et detaljert design eller åpne rommet ditt med enkle linjer i nøytrale farger. Vi anbefaler også å legge til en fløyelsstol med høy ryggstøtte for å skape et koselig hjørne for avslappende ettermiddager. Med spisestoler i fløyel kan du legge til et snev av klasse i spisestuen din. Du kan angi tonen her ved å velge mellom et moderne design med en myk fløyelsstruktur eller viktoriansk polstring i en mørkere fløyel.

 

 

Luksuriøst tilbehør 

Hvis store fløyelsstykker er for sterke for din smak, har du muligheten til å forskjønne rommet ditt med tilbehør. Det perfekte fløyelstilbehøret er det som passer ditt ønske om å sette en romantisk vri på hjemmet ditt. Du kan komplementere soverommet ditt med et nattbord eller en benk i fløyel.
Fløyelspuffer og ottomaner er super stilige og komfortable, perfekt for hver stue, uansett eksisterende stil. En annen iøynefallende detalj å bruke er et salongbord i fløyel - dette er en ganske unik måte å skape en grasiøs stemning på i stua. Hvis du er litt i tvil om å dekorere med fløyel, anbefaler vi å pynte vinduene dine på denne måten. Fløyelsgardiner gir dybden til et rom, mens mindre detaljer som puter eller lampeskjermer definitivt vil gi en fyldig tekstur.

 

      

Dramatiske farger vs. myke fargepaletter

Tilbake til den tradisjonelle bruken av fløyel, ser vi dristige og dramatiske farger sammen med skinnende knapper eller kontrasterende sømmer. For å skape et fremtredende rom, velg juvelnyansert fløyel i mørkegrønn, dypblå eller vinrød. Den moderne tilnærmingen til interiørdesign oppmuntrer oss til å bruke fløyel på en mer subtil måte. For å legge til et mykt og leken nyanse til hjemmet ditt, velg rosa, grønn eller til og med hvit fløyel. Ikke bekymre deg for å bruke lysere farger - Hvis du velger fløyel som har blitt behandlet for å tåle søl, kan møblene dine vare livet ut.