24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Svømmebassenger

Hopp inn i ditt eget svømmebasseng  

Ettersom somrene stadig blir varmere, har det å ha et svømmebasseng blitt en standard for mange hjem. Borte er de dagene hvor svømmebassenger bare kunne sees i koselige herskapshus med store hager. I disse dager er det utallige varianter for alle budsjetter og hagestørrelser. Bare tenk deg å hoppe i ditt eget svømmebasseng for å slappe av på slutten av dagen, eller hva med å spontant ha en bassengfest for vennene dine på en solrik lørdag? Alt dette er mulig takket være det brede spekteret av tilgjengelige alternativer.  

Svømmebassenger kan deles i to typer - bakkebassenger og frittstående bassenger. Hos vidaXL er vi spesialisert på å tilby frittstående bassenger i forskjellige størrelser og stiler. Disse bassengene er generelt rimeligere og er enkle å installere, slik at du kan ta din første dukkert ganske snart. Ta en titt på vårt sortiment med for eksempel Intex og Bestway bassenger for å finne det som passer best i hagen din!   


Slik velger du et frittstående basseng online  

Det å velge det nye, frittstående bassenget krever litt undersøkelse. Selv om du ikke kan vente med å hoppe inn, er det viktig å ha følgende ting i tankene:

  • Størrelse på tilgjengelig plass 

Sørg for at bassenget ditt passer i hagen eller den plassen du har til rådighet – det er bedre å være trygg, for sikkerhets skyld.

  • Lokale forskrifter 

Noen steder er det regler om rommet mellom et basseng og dets omgivende strukturer. Forsikre deg om at du ikke bryter regler og forskrifter, da dette kan ødelegge moroa.

  • Form 

Frittstående svømmebassenger over kommer i forskjellige former (runde, ovale, rektangulære osv.), Og noen av dem egner seg kanskje ikke til størrelsen eller formen til hagen din. Estetikk spiller også en rolle, så valg av form er også et spørsmål om smak.

  • Dybde

Tenk på hvem som vil bruke bassenget. Hvis det er voksne og erfarne svømmere, er et dypere basseng et akseptabelt valg. Hvis det vil være små barn som løper rundt, anbefaler vi et basseng med lavere vegger.

  • Permanent eller midlertidig

Avhengig av hvilket materiale de er laget av, må noen frittstående bassenger tas ned og lagres over vinteren, mens andre (typisk stålbassenger) kan holdes oppe hele året.    

 

Finn et billig oppblåsbart basseng  

Hvis du leter etter et enda rimeligere alternativ som også vil gi deg mer fleksibilitet, vil et oppblåsbart basseng være et godt valg. På vidaXL tilbyr vi et stort utvalg å velge mellom. Vi har oppblåsbare bassenger som kan passe til en hel familie eller vennegruppe, eller mindre bassenger som vil være et perfekt tilskudd til en mer begrenset plass. Når du tømmer den ut, kan et slikt basseng lett sitte i bagasjerommet på bilen din, slik at du kan ta det med deg og installere det hvor du vil. Ta en titt på produktene våre for å finne billige oppblåsbare bassenger som vil gi mye moro for familien om sommeren.  


Hagen din trenger et svømmebasseng for barn  

Sommeren er hvert barns favorittsesong, og med et barnebasseng kan du ta ting til et helt nytt nivå. Et oppblåsbart basseng for barn er et rimelig alternativ til et vanlig basseng, og det krever ikke innsats for å sette opp. Snart vil barna ha det gøy å plaske og vasse i vannet. Det er den perfekte måten for dem å slippe unna varmen og sosialisere med vennene. Med sine lyse farger og kreative design er barnebassenget et flott sommertilbehør for enhver bakgård. Avhengig av barnas alder, kan du velge et basseng for småbarn eller et som gir større plass for større barn å leke i. Uansett hva dine behov og krav er, kan du finne den perfekte løsningen i vårt sortiment.

 

Ser du etter andre produkter? Ta en titt på kategoriene under:

Se mer