Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Svømmebassenger

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Kjøl deg ned i en av våre svømmebassenger

Et svømmebasseng i hagen blir sett på av mange som en luksusgjenstand, men i disse varme sommerdagene er det nesten uunnværlig! Nå for tiden kan du få mange forskjellige svømmebassenger som kan settes på bakken, og gi deg og din familie og venner mye moro gjennom sommeren. Hos vidaXL finner du basseng som er raske å sette opp, vi selger både basseng med rammer, samt oppblåsbare varianter. I tillegg kommer de i flere forskjellige størrelser. Her er det basseng som passer for alle!

Forskjellige type basseng

Det er to forskjellige varianter av basseng: de med ramme, eller de som må blåses opp. Begge har de sine positive og negative sider, som vi ønsker å fortelle litt om. Basseng med ramme er ofte mer solid, større, med mindre fare for lekkasje i forhold til de oppblåsbare. På grunn av størrelsen er dette basseng som oftest må stå fremme hele sommeren. Dette er noe du må vurdere i tilfelle hagen din ikke er så stor. Oppblåsbare basseng er lettere å sette opp, samt ta ned når du ikke lenger trenger den. Disse bassengene kommer også i mindre størrelser, noe som gjør dem mer egnet for små barn som elsker å plaske litt.

Nyttige tilbehør

Når bassenget står ute hele sommeren er det viktig med ordentlig vedlikehold. Det er flere forskjellige pumper tilgjengelig som filtrerer vannet, og renser den for eventuelt smuss. Andre nyttige tilbehør er støvsugere, trekk, stiger og belysning. Et populært tillegg til de fleste svømmebasseng er varmeveksleren. Denne sørger for at vannet alltid vil ha den mest komfortable temperaturen. Det er trygt å si at hos vidaXL vil du finne absolutt alt det du trenger til ditt basseng.

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter