Maksimalistisk innredning


Dykk inn i den innbydende verdenen av maksimalisme


La oss forestille oss din egen maksimalistiske verden, der mer definitivt er mer. Vi vil lære å skape et rom som skiller seg ut gjennom modig bruk av farger og teksturer. Finn ut hva som gjør maksimalistisk innredning virkelig fantastisk.

 

Hva er nøkkelelementene i den maksimalistiske stilen?

Maksimalisme feirer bruk av livlige farger, teksturerte materialer og eklektisk dekor. Det handler om å bryte fri fra konvensjonelle normer og omfavne det ekstraordinære.


En symfoni av maksimalistiske farger

1 / 3

Maksimalismen våkner til live med en dristig palett - som livlige burgunder og gule farger – noe som bringer glede til rommet ditt. Bland ulike trykk med lyse mønstre, og husk å legge til særegne stykker for å skape visuell appell. 

Maksimalistiske materialer du vil elske

2 / 3

Nyt de uendelige mulighetene med materialer i maksimalistisk design. Fra frodig fløyel til elegante metaller, teksturert lin eller fjæraksenter, legger hver materiale til den visuelle appellen som definerer denne stilen.

Fantastiske dekorasjoner i maksimalistisk innredning

3 / 3

I maksimalismen spiller dekorasjonene en stor rolle. Tenk på utsmykkede lysekroner, interessante skulpturer og iøynefallende tapeter.

Bring maksimalistisk stemning inn i hjemmet i 3 enkle trinn!

Lurer du på hvordan du skal dekorere i maksimalistisk stil? Følg disse 3 enkle trinnene for å legge til 'mer er mer' essensen av maksimalisme i rommet ditt.


  • Trinn 1: Bland funksjonalitet med iøynefallende stil

    Velg utsmykkede TV-benker og oppbevaringsløsninger med unike design - essensielle stykker som fungerer som show-stoppere i ditt maksimalistiske, men praktiske hjem.


  • Trinn 2: Omfavn eklektisk eleganse

    Finn glede i å leke med forskjellige former og kontrasterende design når du velger sofaer, spisestoler eller lenestoler. Velg komfort og legg samtidig til et morsomt og fargerikt preg på interiøret med hvert stykke.


  • Trinn 3: Design en maksimalistisk sosial knutepunkt

    Gjør rommet ditt om til et livlig sosialt knutepunkt ved å legge til essensielle elementer som elegante benker, trendy fotstøtter og koselige seter. Husk å inkludere stilige sofabord for å forbedre underholdningssonen din.


Maksimalistisk essens venter

Utforsk fantastiske produkter for ditt perfekte maksimalistiske paradis - fra dristige møbler til enestående aksenter.


Kjøp produkter keyboard_arrow_right


 

Maksimalistiske designideer fra våre kunder

Se ekte maksimalistiske innredningsideer i vår #sharemevidaxl-galleri. Bli inspirert og våg å bringe maksimalismen hjem.


 

Dekorer hvert rom i maksimalistisk stil

Ikke nøl med å leke og få maksimalisme inn i stuen, soverommet og spisestuen. Legg til personlighet og en eklektisk blanding av fargerike elementer i alle dine oppholdsrom.


Maksimalisme i stuen din

Gjør stuen om til det ultimate, elegante tilfluktsstedet. Velg luksuriøse seter, teksturerte stoffer og slående møbeldesign for en maksimalistisk stueløsning.

Maksimalistisk soverom

La soverommet ditt skille seg ut med kompleksiteten til maksimalismen. Integrer overdådige stoffer, koselige tepper og iøynefallende møbler for å skape et maksimalistisk tilfluktssted.

En maksimalistisk spisestue

Gjør spisestuen din om til et maksimalistisk mesterverk. Velg livlige tapeter, blandede bordduker og fengslende aksenter for å skape en eklektisk spiseopplevelse.

Oppdag alle interiørstiler


Er du ikke sikker på hvilken stil som passer deg best?

Se altMer inspirasjon


 

Fra vår butikk til ditt hjem – Bli med i #sharemevidaxl-galleriet!

Bli inspirert med vidaXL!

Ønsker du å designe drømmehjemmet ditt? I tillegg til et bredt utvalg av produkter å velge mellom, trenger du også litt inspirasjon til hjemmet og hagen. For å veilede deg gjennom øyeblikkets mest kjente interiørstiler og vakre trender, har vi laget denne inspirerende kroken.

Å gjøre huset ditt til et hjem betyr å feire din unike personlighet gjennom hver detalj. Vi inviterer deg til å bli inspirert med oss og utforske den ultimate listen over interiørstiler. La deg forelske deg i den minimalistiske skjønnheten til den skandinaviske og moderne stilen, eller legg til et dristig preg med det industrielle-utseendet. Møt den landlige interiørstilen - den er uforglemmelig takket være sine rustikke aksenter. Hva med de nydelige bohemske og retro stilene? Sjekk dem ut!


#sharemevidaXL: våre produkter, dine design

Vi henter hjemmeinspirasjon fra ekte hjem og menneskene som integrerer våre møbleringsløsninger og stylingtips i deres hjem. Våre kunder er helter som inspirerer oss. Vi setter pris på at de deler hjemmeinnredningen sin med oss. Vi ser det som en stor kilde til hjem og hageinspirasjon.

Som et resultat skapte vi et sted hvor alle stiler og trender for hjemmeinnredning kommer sammen, og hvor våre kunder er i søkelyset. Bli inspirert av kundenes kreasjoner ved å besøke #sharemevidaxl siden vår, fullt dedikert til å feire deg og dine kreative design. Her finner du et stort utvalg av våre produkter, stylet i ekte hjemmeinnredninger. Du vil også kunne se hvordan de kan passe inn i innredningen din og bli inspirert! Ønsker du å bli nevnt? Sjekk vilkårene her!


Registrer deg for de inspirerende nyhetsbrevene

Visste du at den beste interiørinspirasjon starter med en e-post fra tid til annen? Vi introduserer: vårt inspirerende nyhetsbrev! For å komme i gang registrer du deg, så sender vi deg vårt utrolig nyttige nyhetsbrev. Fra hjem og hageinspirasjon samt dekorasjonsideer, til enorme samlinger av kule ting hvert hus trenger, har våre nyhetsbrev alt.

Du vil være den første til å finne ut om nye spennende trender og oppdateringer om populære designstiler. Bruk nyhetsbrevet som en inspirasjonskilde for dine hjemmeprosjekter! Abonner på våre inspirerende nyhetsbrev og bli med i vidaXL-fellesskapet!