Stue-kategorier


Stuen din er det avslappende stedet hvor du kan hvile etter en lang dag eller tilbringe tid med familie eller venner. For å hjelpe deg med å designe den har vi satt sammen et utvalg av stuemøbler. Utforsk vårt utvalg av stuemøbler for å finne ut hva slags møbler som passer i en stue. Du vil ha en komfortabel sofa, et salongbord for snacks og en TV-benk for filmkveldene dine. Legg til noen detaljer som aksentstoler, fargerike tepper og koselige puter. For underholdning, se nærmere på gadgets og apparater for stuen.Stue-samlinger


Gjør deg klar til å gi stuen din en makeover. Vår samling av stuetilbehør inkluderer alt du trenger for et stilig og funksjonelt rom. Vi har alt, fra LED TV-benk til plassbesparende veggmonterte møbler. I tillegg gir våre gjenvunnede tremøbler et unikt og miljøvennlig preg til stueinnredningen din. Det kan også være lurt å se nærmere på løsninger for møbelpleie som løsemidler og trekk. Dine splitter nye møbler vil holde seg pene lenger. Hvis du ønsker å montere TV-en på veggen, vær oppmerksom på monteringstilbehøret og verktøyene du trenger. Si hei til ditt elegante rom med vår kolleksjon med stuetilbehør!

TV-benk med LED


Plassbesparende møbler (veggmontert)


Gjenvunnede materialer

Møbeltrekk


Møbelpleie

-10%
339.00 kr

Inkl. MVA

-10 %
449.00 kr

Inkl. MVA


Tilbehør til montering av TVStue: tips og ideer


Hver stue skal skille seg ut, og vår samling av stueinspirasjon er her for å hjelpe. Vi har stiler og trender som passer til enhver stemning, fra boho til moderne. I tillegg vil våre kjøpsguider få deg til å føle deg som en proff når du velger møbler. Se på våre styling- eller tilbehørstips og krydre opp stueinnredningen din!

Interiørstiler

Finn din favorittinnredningsstil og finn produkter som passer til hver stil. Gjør huset ditt til et hjem i dag!

Les merkeyboard_arrow_right

Det grunnleggende om farger i innredningen

En skvett av farge er et blikkfang, endrer stemningen og understreker visse detaljer i ethvert rom.

Les mer keyboard_arrow_right

Kjøpsguiden for salongbord: hvordan velge det perfekte salongbordet

Når du designer en stue, er det flere fokuspunkter som trenger din oppmerksomhet.

Les mer keyboard_arrow_right

Topp tips for valg av en ideell lenestol

Hvis du leter etter et ekte blikkfang, er det flere ting du bør vurdere. Les mer nedenfor!

Les mer keyboard_arrow_right

Nyttige ideer for hvordan du velger en TV-benker

TV-en er et fokuspunkt i stuen, så det er derfor at det er viktig å vite hvordan du velger en TV-benk.

Les mer keyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for å se kundene våre skape vakre rom med produktene våre og dele dem med #sharemevidaXL. Fra imponerende hagedesign til koselig interiør, er kundenes kreativitet virkelig inspirerende. Du kan også bli med i vårt fellesskap og dele dine egne vidaXL-inspirerte design. La oss feire lidenskapen vår for vakre, komfortable oppholdsrom og inspirere hverandre til å skape enda mer fantastiske design!

Oppdag alt